Kayıtlı Eğitime Katıldılar
Kayseri İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü, İstanbul Kabataş Erkek Lisesi öğrencilerine yönelik afet farkındalık eğitimi düzenledi. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında 12 öğrenci ve 2 öğretmen, Kayseri AFAD İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti.
Eğitim ve Bilgilendirme
Öğrenciler, AFAD İl Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda İl Müdürü Rifat Genç'ten kentte yapılan afetle ilgili çalışmalar hakkında bilgi aldı. Genç, bu ziyaretten dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Öğrenciler, müdahale çalışmalarını, afet öncesi ve sonrası yapılması gerekenleri yerinde görmek ve öğrenmek istediler. Bu kapsamda onları ağırlamaktan onur duyuyoruz," dedi.
Uygulamalı Eğitim ve Tanıtım
AFAD Birlik Müdürü Hasan Say da öğrencilere afet farkındalık eğitimi vererek, anlık deprem durumunda yapılması gerekenleri uygulamalı olarak gösterdi. Ayrıca, AFAD'ın kullandığı malzeme ve araçlar hakkında tanıtımlar yapıldı.
Teşekkür ve Plaket Töreni
Programın ardından öğrenciler, İl Müdürü Rifat Genç'e desteklerinden dolayı plaket takdim ederek teşekkür etti.
Kayseri İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğünce, İstanbul Kabataş Erkek Lisesi öğrencilerine yönelik afet farkındalık eğitimi düzenlendi.
Kayseri İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğünce, İstanbul Kabataş Erkek Lisesi öğrencilerine yönelik afet farkındalık eğitimi düzenlendi.