DOLAR
42,7 0,01%
EURO
50,22 -0,12%
ALTIN
5.966,32 -1,16%
BITCOIN
3.824.574,3 -1,02%

İstanbul'da Lüks Araçlardan Konsol Hırsızlığı Operasyonu

İstanbul'da lüks araçlardan konsol çalan 2 zanlı tutuklandı, 1 kişi serbest bırakıldı.

Yayın Tarihi: 19.10.2024 17:07
Güncelleme Tarihi: 19.10.2024 17:07

İstanbul'da Lüks Araçlardan Konsol Hırsızlığı Operasyonu

İstanbul'da Konsol Hırsızlığına Geçit Yok

İstanbul'un 7 ilçesinde gerçekleştirdikleri lüks araç konsol hırsızlığı nedeniyle 3 şüpheli gözaltına alındı. Emniyet güçleri, Beşiktaş, Sarıyer, Kağıthane, Eyüpsultan, Bayrampaşa, Sultangazi ve Gaziosmanpaşa bölgelerinde gerçekleştirilen operasyonla, 33 lüks araçtan konsol çalındığına dair gelen ihbarlar üzerine harekete geçti.

Şüpheliler ve Yakalanma Süreci

Yürütülen soruşturma neticesinde, suçlu olduğu belirlenen Fazlı K. (41) ve Ferhat S. (44) Kartal'da çalmış oldukları bir araçla Sultangazi'ye geçerken yakalandı. Ekibin takip ettiği diğer şüpheli P. Ç. (47) de daha sonra gözaltına alındı.

Ele Geçirilen Malzemeler

Fazlı K. ve Ferhat S.'nin evlerinde ve iş yerlerinde yapılan aramalarda, toplamda 4 hayalet gösterge, 3 NBT ekran, 2 NBT ekran beyni ve 2 joystick bulundu.

Suç Kayıtları ve Tutuklama

İlk tespitlere göre, Fazlı K.'nın 44 suç kaydı ve 14 yıl 6 ay hapis cezası bulunuyor. Ferhat S. 17 suç kaydı ile dikkat çekerken, P. Ç.'nin suç kaydı ise 113 olarak belirlendi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Fazlı K. ve Ferhat S., adliyeye sevk edilerek tutuklanırken, P. Ç. savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı