
İstanbul'da Bayram Coşkusu
İstanbul'da Kurban Bayramı'nın üçüncü gününde, vatandaşlar sahil, plaj ve parkları tercih etti. Sıcak havanın etkisiyle, bayram tatiline çıkan birçok kişi, kentin çeşitli yerlerinde sosyal aktivitelere yöneldi.
Sıcak Hava ve Sahil Aktiviteleri
Öğle saatlerinde deniz serinliği arayan vatandaşlar, Büyükçekmece sahilinde yüzerek ve kıyıda güneşlenerek vakit geçirdi. Kimileri ise sahil boyundaki kafe ve restoranlarda mola verdi. Özellikle D-100 kara yolunun Silivri yönünde yoğun araç trafiği gözler önüne serildi.
Parklar ve Piknik Alanları
Bakırköy'deki Ataköy sahil kesimleri de bayramın en yoğun alanlarından biri oldu. Piknik yapmak isteyen aileler, kamp sandalyeleri ile kendilerine gölge alanlar yarattı.
Çocukların Eğlencesi
Çocuklar, sahildeki parklar ve oyun alanlarındaki etkinliklerle bayram coşkusunu artırdı. Salıncağa binen, kaydıraktan kayan ufaklıklar, neşe dolu anlar yaşattı.
Menekşe Plajı'ndaki Yoğun İlgi
Küçükçekmece Menekşe Plajı, deniz keyfini yaşamak isteyenler için bir diğer popüler nokta oldu. Cankurtaranlar, güvenlik önlemlerini alarak deniz keyfine katkıda bulundu. Denizdeki bazı kirliliğe aldırış etmeyenler, yüzmeye devam etti.
Beşiktaş ve Ortaköy
Beşiktaş ile Ortaköy sahilleri de kalabalıklarla doluydu. Ortaköy'de birçok kişi fotoğraf çekimleri yaparken, Beşiktaş’tan vapura binenler Boğaz turu yaptı.
Nakkaştepe Millet Bahçesi'nde Piknik
Üsküdar'daki Nakkaştepe Millet Bahçesi, ailelerin piknik alanı haline geldi. Bazı ziyaretçiler, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü manzarası eşliğinde fotoğraflar çektirdi.
Caddebostan Sahili'nde Serinleme
Caddebostan sahilindeki halk plajında, bayramın üçüncü gününde çok sayıda kişi denize girerek serinlemeyi tercih etti. Çocuklar, eğlenceli aktivitelere katıldı.
İstanbul'da Kurban Bayramı'nın üçüncü gününde havanın da sıcak olmasını fırsat bilen vatandaşlar sahiller, plajlar, parklar ve millet bahçelerinde yoğunluk oluşturdu. Ümraniye Millet Bahçesi'ne gelen vatandaşlar, piknik yaparak aileleriyle vakit geçirdi.
İstanbul'da Kurban Bayramı'nın üçüncü gününde havanın da sıcak olmasını fırsat bilen vatandaşlar sahiller, plajlar, parklar ve millet bahçelerinde yoğunluk oluşturdu. Ümraniye Millet Bahçesi'ne gelen vatandaşlar, piknik yaparak aileleriyle vakit geçirdi.