Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

İstanbul'da hastanede hemşire ölümü! İlaç cebinden çıkan şüpheli serbest bırakıldı

İstanbul'da bir hastanede yaşanan olayda, 24 yaşındaki hemşire Selen Bilgi'nin ölümüyle ilgili doktorunun tutuklama istemiyle serbest bırakılması şaşkınlık yarattı.

Yayın Tarihi: 17.05.2024 19:43
Güncelleme Tarihi: 17.05.2024 19:43

İstanbul'da hastanede hemşire ölümü! İlaç cebinden çıkan şüpheli serbest bırakıldı

Beylikdüzü'nde hemşirenin sır ölümü! İlaç doktorun cebinden çıktı

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde bulunan özel bir hastanede çalışan 24 yaşındaki hemşire Selen Bilgi, bir olay sonucunda yaşamını yitirdi. Hemşirenin ölümü üzerine başlatılan soruşturmada, dikkat çeken detaylar ortaya çıktı.

Olay, Selen Bilgi'nin bir başka özel hastanenin yoğun bakımında refakatçi olarak bulunduğu sırada meydana geldi. İddiaya göre, hastanenin yoğun bakım doktoru olan F.A. ile genç hemşire arasında arkadaşlık olduğu bilgisi edinildi. Selen Bilgi, pazartesi sabahı hastanedeki bir odada hareketsiz bir şekilde bulundu ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Soruşturma kapsamında, olay yerinde yapılan incelemede Selen Bilgi'nin koluna enjekte edildiği iddia edilen ilaç bulunamadı. Ancak, ilacın ampulü doktor F.A.'nın cebinde bulundu. Doktor F.A., ifadesinde Selen Bilgi'nin baş ağrısı olduğunu belirterek kendisinin ilacı damar yolu açarak verdiğini ileri sürdü. Sabah uyandığında genç hemşirenin morarmış bir halde bulunduğunu öne süren doktor, ameliyat öncesi kullanılan ilacı ise Selen'in kendisinin enjekte ettiğini iddia etti.

Şüpheli olarak gözaltına alınan doktor F.A., tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Ancak sulh ceza hakimliği, doktor F.A. hakkında adli kontrol tedbiri uygulayarak serbest bırakılmasına karar verdi. Olayın detayları ise merakla beklenmeye devam ediyor.