Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

İstanbul’da Filistin’e destek yürüyüşü yapılacak: Bazı yollar trafiğe kapatılacak

İstanbul Valiliği yarın Türkiye’de yapılacak olan, Gençlik Vakfı tarafından düzenlenen Filistin destek yürüyüşü sebebiyle bazı yolları trafiğe kapatacak.

Yayın Tarihi: 31.12.2023 17:00
Güncelleme Tarihi: 31.12.2023 17:00

İstanbul’da Filistin’e destek yürüyüşü yapılacak: Bazı yollar trafiğe kapatılacak

İstanbul Valiliği Gençlik Vakfınca yarın Türkiye’de düzenlenecek olan "Şehitlerimize rahmet, Filistin destek, İsrail’e lanet" yürüyüşü dolayısıyla İstanbul’da bazı yerleri trafiğe kapatacak. Trafiğe kapatacak olduğu yollar için ise alternatif güzergahlar detaylı bir şekilde valilik tarafından paylaşıldı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA YAPILDI 

Valilik tarafından yapılan açıklama kapsamında; yarın 04:00 - 12:00 saatlerinde destek yürüyüşü ve beraberinde basın açıklaması yapılacağı duyuruldu. Bu doğrultuda Fatih’te Ragıp Gümüşpala Caddesi’nden ve Reşadiye Caddesi’nden Galata Köprüsü’ne giden tüm istikametler bugün saat 23:00 itibari ile trafiğe kapalı olacak.

Fatih’te yarın 04:00’da gerçekleşecek olan yürüyüş sebebiyle etkinlik bitimine kadar Kadir has kavşağı Ragıp Gümüşpala caddesi istikameti, Abdülezel paşa caddesi sirkeci istikameti, sahil kennedy caddesi Şehit Vefa Karakurdu Aksaray ayrımdan Sirkeci istikameti, Ankara caddesi Ebu suud caddesi kesiminden Sirkeci meydan istikametine yönelik yerler tamamen trafiğe kapalı tutulacak. Bunlara ek olarak Beyazıt Kabataş arası tramvay seferleri de bu saatler arasında yapılmayacak.

İstanbul’da Filistin’e destek yürüyüşü yapılacak: Bazı yollar trafiğe kapatılacak

ALTERNATİF GÜZERGAHLAR PAYLAŞILDI 

Valilik tarafından, yapılacak etkinlik sebebiyle kapalı olan yolların alternatif güzergahları paylaşıldı. Alternatif güzergahlar kapsamında vatandaşlar Atatürk bulvarı, İstanbul çevre yolu D - 100 ile E - 80 İstanbul Çevre yolunu sıkıntısız bir şekilde kullanabilecek. Beyoğlu'nda ise saat 03:00’da gerçekleştirilecek olan etkinlikten, etkinlik bitimine kadar belirli caddeler trafiğe kapalı  olacak. Kemeraltı caddesi, Okçu Musa caddesi, Necatibey caddesi, Bankalar caddesi, Tersane caddesi trafiğe bu saatler arasında kapalı olacak. Buraların alternatif yol güzergahı olarak ise Unkapanı köprüsü ile Refik Saydam , Meclis-i Mebusan, Defterdar ve boğazkesen yokuşu caddeleri trafiğe açık olacak.