İstanbul'da 7 Yıldır Aranan Firari Zanlı Pendik'te Yakalandı

2008'deki silahlı yağma suçundan kesinleşmiş 10 yıl hapis cezası bulunan Zafer B., 13 Temmuz 2018'den beri aranan firari olarak Pendik'te yakalandı.

Yayın Tarihi: 16.01.2026 14:10
Güncelleme Tarihi: 16.01.2026 14:10

İstanbul'da 7 Yıldır Aranan Firari Zanlı Pendik'te Yakalandı

İstanbul'da 7 Yıldır Aranan Firari Zanlı Pendik'te Yakalandı

2008 tarihli silahlı yağma suçundan kesinleşmiş cezası olan zanlı yakalandı

Edinilen bilgilere göre, 2008 yılında birden fazla kişi tarafından gece vakti gerçekleştirilen silahlı yağma suçundan hakkında kesinleşmiş 10 yıl hapis cezası bulunan ve 13 Temmuz 2018 tarihinden bu yana yaklaşık 7 yıldır aranan Zafer B. isimli şahsın izine rastlandı.

İstanbul Emniyeti ekiplerinin yürüttüğü soruşturma, İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü ile Asayiş Daire Başkanlığı koordinasyonunda sürdürüldü. Yapılan çalışmalar sonucunda firari şahıs Pendik ilçesinde yakalandı.

Yakalanan hükümlü, adli işlemlerin yürütülmesi amacıyla Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliğine teslim edildi. Buradaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Zafer B. adliyeye sevk edildi.

Kaynak: LS-RU

İstanbul’da 7 yıldır aranan firari yakalandı

İstanbul’da 7 yıldır aranan firari yakalandı

Yazar
EDİTÖR

Zeynep Kaya

Merhaba, ben Zeynep Kaya. 25 yaşındayım, İzmir'den çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem kategorisinde veri gazeteciliği yapıyorum. Rakamlar benim işim. Anketlerin, istatistiklerin dilini halkın anlayacağı şekilde haberleştiriyorum. Genelde sessiz ama çok dikkatli bir yapıya sahibim.