Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

İstanbul’a Sağanak Yağış Uyarısı

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, paylaşım platformu X hesabından yaptığı paylaşımda, bugün öğleden sonra İstanbul’da sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Ökten, yağışın gece yarısına kadar devam edeceğini ve şehrin batısında başladığını belirtti.

Yayın Tarihi: 02.01.2024 13:34
Güncelleme Tarihi: 02.01.2024 13:34

İstanbul’a Sağanak Yağış Uyarısı

İstanbul’da yeni yılın ilk haftasında hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, paylaşım platformu X hesabından yaptığı paylaşımda, bugün öğleden sonra İstanbul’da sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Ökten, yağışın gece yarısına kadar devam edeceğini ve şehrin batısında başladığını belirtti. Ökten, yağışın etkisini artıracağını ve sıcaklığın da düşeceğini söyledi. İstanbullular, yağışlı havaya karşı tedbirli olmalı.

Yağış Ne Zaman Bitecek?

hava-durumu

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, paylaşım platformu X hesabından yaptığı paylaşımda, bugün öğleden sonra İstanbul’da sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Ökten, yağışın gece yarısına kadar devam edeceğini ve şehrin batısında başladığını belirtti. Ökten, yağışın yarın sabah saatlerinde sona ereceğini ve yerini parçalı bulutlu bir havaya bırakacağını ifade etti. Ökten, hafta sonu ise İstanbul’da güneşli bir havanın hakim olacağını müjdeledi.

İstanbul’da Sıcaklık Kaç Derece Olacak?

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, paylaşım platformu X hesabından yaptığı paylaşımda, bugün öğleden sonra İstanbul’da sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Ökten, yağışın etkisini artıracağını ve sıcaklığın da düşeceğini söyledi. Ökten, bugün İstanbul’da en yüksek sıcaklığın 12 derece, en düşük sıcaklığın ise 8 derece olacağını bildirdi. Ökten, yarın ise sıcaklığın biraz daha artacağını ve en yüksek 14 derece, en düşük 10 derece olacağını kaydetti. Ökten, hafta sonu ise sıcaklığın 16-17 derece arasında seyredeceğini belirtti.