İsrail Ordusundan Batı Şeria'da Filistinli Genç Öldürüldü

İsrail ordusunun Batı Şeria'da açtığı ateş sonucu bir Filistinli genç hayatını kaybetti.

Yayın Tarihi: 23.07.2024 10:34
Güncelleme Tarihi: 23.07.2024 10:34

İsrail Ordusundan Batı Şeria'da Filistinli Genç Öldürüldü

Batı Şeria'da Üzücü Bir Olay

İsrail ordusu, işgal altındaki Batı Şeria'nın güneyinde gerçekleştirdiği bir operasyonda, bir Filistinli gencin hayatını kaybetmesine neden oldu.

Olayın Detayları

Filistin resmi haber ajansı WAFA'nın aktardığı habere göre, İsrail askerleri, Batı Şeria'nın El Halil kenti yakınlarında bulunan Sair beldesine baskın düzenledi. Baskın sırasında, evler arandı ve askerler tarafından ateş açıldı.

Hayatını Kaybeden Genç

Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, olayda ismi Cihad Muhammed Hüseyin olarak bildirilen bir Filistinli genç yaşamını yitirdi.

Artan Saldırılar

7 Ekim 2023'ten bugüne kadar işgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te, İsrail askerleri ile Filistin topraklarını işgal eden İsraillilerin saldırılarında hayatını kaybeden Filistinli sayısı 579 olarak kayıtlara geçti.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı