Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

İsrail’in insanlık dışı uygulaması: Filistinlileri çırılçıplak soydu!

İsrail ordusu, Gazze Şeridi’ne 81 gündür devam eden saldırılarında, bir stadyumda aralarında çocuk ve yaşlılarında olduğu Filistinli sivilleri çırılçıplak bırakarak insan haklarını ihlal etti. Sosyal medyada ve yerel basında yayınlanan görüntüler, İsrail’in vahşetini gözler önüne serdi.

Yayın Tarihi: 27.12.2023 11:43
Güncelleme Tarihi: 27.12.2023 11:43

İsrail’in insanlık dışı uygulaması: Filistinlileri çırılçıplak soydu!

İsrail ordusu, Gazze Şeridi’nde yaptığı hava ve kara saldırılarında, evlerini ve yakınlarını kaybeden Filistinli sivilleri, bir stadyumda toplayarak onur kırıcı bir muameleye maruz bıraktı. 

Sosyal medyada ve yerel basında paylaşılan görüntülerde, aralarında kadın, çocuk ve yaşlıların da olduğu Filistinli sivillerin, İsrail askerleri tarafından zorla soyulduğu ve çırılçıplak bir şekilde stadyumda bekletildiği görülüyor.

gazze

TANKLARLA TEHDİT ETTİLER!

İsrail ordusu, Filistinli sivilleri alıkoyduğu stadyumda, tanklarla da tehdit etti. Görüntülerde, İsrail askerlerinin tankların namlularını, çırılçıplak bırakılan Filistinlilere doğrulttuğu ve onları korkutmaya çalıştığı görülüyor.

Ayrıca, bir İsrail askerinin, battaniyeye sarılı bir bebeği kucağına aldığı ve silahıyla poz verdiği de görüntülendi.

gazze

İSRAİL’İN ZULMÜ ARTARAK DEVAM EDİYOR!

İsrail ordusunun, Gazze Şeridi’nde yaptığı saldırılarda, binlerce Filistinli sivil hayatını kaybetti, yaralandı veya evsiz kaldı. İsrail, uluslararası hukuku ve insan haklarını hiçe sayarak, Filistinli sivillere karşı insanlık dışı uygulamalarda bulundu. İsrail’in zulmüne son verilmesi ve Filistinli sivillerin onuruna, canına ve malına saygı gösterilmesi için, uluslararası toplumun harekete geçmesi gerekiyor.

gazze