Isparta Şarkikaraağaç'ta çatı yangını evin iç kısmına sıçradı
Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesi Kerkük Mahallesi'nde, gece saatlerinde Tevfik Ö.'ye ait iki katlı müstakil bir evin çatısında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Çatıdan yükselen dumanları fark eden çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.
Olay yerine gelen ekiplerin müdahalesi sırasında çatıda alevler kısa sürede büyüyerek evin iç kısmına sıçradı. İtfaiye ekiplerinin yoğun çalışması sonucunda yangın kontrol altına alındı; ancak evin bir bölümü tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.
Can kaybı veya yaralanma bildirilmedi
Yangında yaralanan ya da dumandan etkilenen kimsenin olmadığı bildirildi. Yetkililer, yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlattı ve olay yerinde soruşturma devam ediyor.
Öne çıkan bilgiler: Çatıdan başlayan yangın kısa sürede eve sıçradı, itfaiyenin müdahalesiyle kontrol sağlandı, evin bir bölümü kullanılamaz hale geldi, yaralanma yok ve çıkış nedeni için inceleme sürüyor.
Çatıdan yükselen alevler hızla yayılarak iki katlı evi küle çevirdi