Isparta'da şehitler dualarla anıldı

Isparta Şehitliği'nde 15 Temmuz'un 10. yılı anıldı; Kur'an-ı Kerim tilaveti, dualar ve karanfillerle şehitler anıldı.

Yayın Tarihi: 15.07.2026 14:07
Güncelleme Tarihi: 15.07.2026 14:09

Isparta'da şehitler dualarla anıldı

Isparta'da şehitler dualarla anıldı

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü'nün 10'uncu yılı anma programı

Isparta Şehitliği'nde düzenlenen anma programı, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Program kapsamında aziz şehitler için dualar edildi ve mezarlarına karanfiller bırakıldı.

Protokol üyeleri, şehit yakınları, gaziler ve çok sayıda vatandaşın katıldığı törende şehit mezarları tek tek ziyaret edildi. Katılımcılar mezar başlarında dua ederek şehitlerin hatırasını yaşattı.

Anma sırasında, 15 Temmuz 2016 gecesinde milletin demokrasiye, bağımsızlığa ve milli iradeye sahip çıkmak adına ortaya koyduğu birlik, beraberlik ve kararlılığın unutulmadığı vurgulandı. Program, şehitler için edilen duaların ardından sonlandırıldı.

Gerçekleştirilen tören, anma sürecinin toplumsal hafızada sürekliliğini sağlamaya yönelik ritüellerin önemini gösterdi; katılımcılar ortak anma ve saygı ifadeleriyle gündemin hatırlanmasına katkıda bulundu.

ISPARTA'DA 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLÎ BİRLİK GÜNÜ'NÜN 10'UNCU YIL DÖNÜMÜ DOLAYISIYLA ISPARTA...

ISPARTA'DA 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLÎ BİRLİK GÜNÜ'NÜN 10'UNCU YIL DÖNÜMÜ DOLAYISIYLA ISPARTA ŞEHİTLİĞİ'NDE DÜZENLENEN PROGRAMDA ŞEHİTLER İÇİN DUALAR EDİLDİ, KABİRLERİNE KARANFİLLER BIRAKILDI.

ŞEHİT YAKINLARI

Yazar
EDİTÖR

Hüseyin Aydın

Ben Hüseyin Aydın, 34 yaşındayım, İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr'nin Gündem ekibinde adliye ve hukuk muhabiriyim. Karmaşık dava dosyalarını alıp, herkesin anlayacağı şekilde sadeleştirmek benim işim. Detaylara çok önem veririm, titiz çalışırım.