Isparta'da haftalık denetimler: 25 bin 870 kişi sorgulandı, 34 aranan şahıs yakalandı
Isparta İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince son bir haftada gerçekleştirilen uygulamalarda, il genelinde huzur ve güvenin sağlanmasına yönelik kapsamlı kontroller yapıldı.
Denetim kapsamı ve sonuçları
Polis sorumluluk bölgelerinde 14 Aralık–20 Aralık 2025 tarihleri arasında yürütülen uygulamalarda toplam 25 bin 870 şahıs sorgulanmış, çeşitli suçlardan aranmakta olan 34 şahıs yakalanarak adli mercilere teslim edilmiştir.
Trafik denetimleri
Denetimler kapsamında ayrıca 12 bin 719 araç kontrol edilmiş; trafik kurallarına uymadığı tespit edilen sürücülere ilgili mevzuat çerçevesinde cezai işlem uygulanmıştır.
Değerlendirme
Yapılan uygulamalar, il genelinde kamu düzeninin ve vatandaş güvenliğinin korunmasına yönelik hedefler doğrultusunda planlanmış olup, elde edilen sonuçlar ilgili birimlere aktarılmıştır.
ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNCE SON 1 HAFTADA GERÇEKLEŞTİRİLEN DENETİMLERDE ON BİNLERCE ŞAHIS VE ARAÇ SORGULANIRKEN, ÇOK SAYIDA ARANAN ŞAHIS YAKALANDI.