Isparta'da kuvvetli rüzgar ağaç devrilmesine yol açtı
Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde Isparta’da etkisini artıran fırtına, kentte yaşamı olumsuz etkiledi. Meteoroloji’nin bir gün önce yaptığı uyarıların ardından şiddetini artıran rüzgar, farklı noktalarda ağaçların devrilmesine neden oldu.
Olayın detayları
Yedişehitler Mahallesi’ndeki bir parkta bulunan ağaç, kuvvetli rüzgar nedeniyle kökünden sökülerek park halindeki bir otomobilin üzerine devrildi. Olayda şans eseri yaralanan olmadı, ancak otomobilde maddi hasar meydana geldi.
Ekiplerin müdahalesi
Şiddetli rüzgarın devam ettiği kentte, ekiplerin devrilen ağaçların kaldırılması ve yolların yeniden açılması için çalışma yürüttüğü öğrenildi.
ISPARTA’DA ETKİSİNİ ARTIRAN FIRTINA, BİR AĞACI KÖKÜNDEN SÖKEREK PARK HALİNDEKİ ARACIN ÜZERİNE DEVİRDİ. OLAYDA ŞANS ESERİ YARALANAN OLMAZKEN, OTOMOBİLDE MADDİ HASAR MEYDANA GELDİ.