İskelden yaklaşık 50 santimlik suya atlayan üç çocuk babası toprağa verildi

Alanya'da bir otel iskelesinden yaklaşık 50 santimetrelik sığ suya atlayan 39 yaşındaki Arif Erman, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti; Sapanca'da defnedildi.

Yayın Tarihi: 06.09.2026 15:29
Güncelleme Tarihi: 06.09.2026 15:44

İskelden yaklaşık 50 santimlik suya atlayan üç çocuk babası toprağa verildi

Alanya'da otel iskelesinde meydana gelen kaza

Antalya'nın Alanya ilçesinde tatil yaptığı otelin iskelesinden atladıktan sonra ağır yaralanan 39 yaşındaki Arif Erman, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Olay, Konaklı Mahallesi'ndeki otelde gerçekleşti. İskeledeki koruma halatlarının üzerinden balıklama atladığı belirtilen Erman'ın düştüğü suyun derinliğinin yaklaşık 50 santimetre olduğu kaydedildi.

Müdahale ve hastanedeki süreç:

Kazada yaralanan Erman'a olay yerinde cankurtaran ve sağlık ekipleri müdahale etti. İlk müdahalenin ardından Erman, ambulansla hastaneye kaldırıldı; burada yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Olayın ardından hastanedeki işlemler tamamlandı ve Erman'ın cenazesi memleketi Sakarya'nın Sapanca ilçesine götürüldü.

Son yolculuk ve tören detayları:

Erman için Sapanca'nın Akçay Mahallesi'nde cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından, aile yakınları ve sevenlerinin katılımıyla cenaze Akçay Mahalle Mezarlığı'nda toprağa verildi. Törene aile üyeleri ve yerel halkın yanı sıra yakın çevresinden destek mesajları geldi.

Olay, bölgedeki otel iskelelerinin ve suyun derinliğinin önemini bir kez daha gündeme getirdi; yetkililer ve otel yönetimlerinin benzer olayların önüne geçmek için alınabilecek önlemler konusunda değerlendirmeler yapacağı belirtildi.

ANTALYA’NIN ALANYA İLÇESİNDEKİ OTEL İSKELESİNDEN YAKLAŞIK 50 SANTİMETRELİK SIĞ SUYA BALIKLAMA...

ANTALYA’NIN ALANYA İLÇESİNDEKİ OTEL İSKELESİNDEN YAKLAŞIK 50 SANTİMETRELİK SIĞ SUYA BALIKLAMA ATLAYARAK HAYATINI KAYBEDEN 39 YAŞINDAKİ ARİF ERMAN, MEMLEKETİ SAKARYA’NIN SAPANCA İLÇESİNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI.

Yazar
EDİTÖR

Meryem Özdemir

Ben Meryem Özdemir, 24 yaşındayım, Bursa'dan çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem'deyim ama spesifik olarak eğitim ve sağlık politikalarındaki güncel gelişmelere odaklanıyorum. Öğrenmeye açık, meraklı ve enerjik bir yapım var.