Bist 100
9.915,62 2%
DOLAR
32,45 -0,15%
EURO
34,83 -0,66%
ALTIN
2.427,5 0,14%

İş Bankası Promosyonu açıklandı! 3 seneye 32 Bin Lira ödenecek

Emekli promosyonları ile alakalı gelişmeler yakından takip edilirken, çalışanlar için de gün gün varılan mutabakat anlaşmaları açıklanıyor

Yayın Tarihi: 27.03.2024 17:36
Güncelleme Tarihi: 27.03.2024 17:36

İş Bankası Promosyonu açıklandı! 3 seneye 32 Bin Lira ödenecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz gün emekli promosyonlarına yönelik açıklamasında kamu bankalarının ödediği promosyonların güncellenmesi karar verilmiş ve en düşük 8 bin lira en yüksek 12 bin lira promosyon tutarları açıklanmıştı. Gözler özel bankalarda gelecek olan müjdelere çevrili beklenirken, ülke genelinde de bir çok sektörden promosyon ihalesi sonucu paylaşılıyor. Emekli haricinde çalışanlar da promosyon ödemesi alıyor. özellikle de kamu kurum ve kuruluşları ile belediyeler tarafından açılan promosyon ihalelerine bir çok banka dahil oluyor. Düzenlenen toplantıda promosyon tutarını en yüksek açıklayan banka ile mutabakata varılıyor.

35 BİN LİRA PROMOSYON AÇIKLANDI

Tam da emekli promosyonu zamları gündemdeyken, varılan bir anlaşmada özel bankanın 35 bin lira promosyon ödeyeceği belirtildi.

tll

MEM promosyonları uzun süredir gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Tam da emekli promosyonlarının gündemde olduğu şu günlerde anlaşması yapılan yeni bir ihale Kağızman'dan duyurulmuş bulunuyor. Yetkili sendika olan Eğitim- Bir Sen ile bankalar arasında promosyon ihalesi düzenlenirken rekor bir banka promosyonu ilçedeki kamu çalışanlarını mutlu edeceği benziyor.

İŞ BANKASI PROMOSYONU

Düzenlenen ihaleye İş Bankası verdiği 32.000 teklifi ile kazandığı açıklaması yapılırken bu rakamın Kars il merkezi ve diğer ilçelerde sağlanan promosyon anlaşmaları arasında en yüksek rakam olduğu belirtilmiş bulunuyor.

Konu ile alakalı Eğitim Bir -Sen tüm kamu çalışanlarına sendikaya üye olması konusunda uyarıda bulundu. Kağızman Eğitim Bir-Sen Başkanı Sinan Çil tarafından varılan mutabakat sonrasında kamuoyuna bilgi verildi. Çil tarafından yapılan açıklamada kaymakam ve ihalenin yürütülmesinde emeği geçen tüm ilçe kurum müdürlerine teşekkürler iletilirken, eğitim Birsen üyeleri için rekor promosyon olduğu belirtildi