Bist 100
10.276,88 0%
DOLAR
32,34 -0,07%
EURO
34,88 0,06%
ALTIN
2.378,64 -0,26%

İş Bankası'ndan geri ödemesiz promosyon paketi dün akşam duyuruldu! 31.350 TL ödenecek

Promosyon ödemeleri ve anlaşmaları konusunda gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bankalar güncel promosyonları ile alakalı açıklamalarını sürdürüyor.

Yayın Tarihi: 23.04.2024 09:12
Güncelleme Tarihi: 23.04.2024 09:12

İş Bankası'ndan geri ödemesiz promosyon paketi dün akşam duyuruldu! 31.350 TL ödenecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı sonrasında artan emekli promosyonları ile birlikte promosyon konusu tekrardan gündeme çıkarken, gerek özel gerekse de kamu bankaları müşteri tarafından tercih edilebilirlik bakımından kampanyalarını arka arkaya açıklamaya devam ediyor. Kamu Bankalarında 12.000 TL ile başlayan promosyon furyası özel bankalarda 18 bin liraya kadar ulaşabiliyor. Ülke genelinde emekli haricinde bir çok sektör çalışanı da promosyon ödemesine hak sahibi olabiliyor. özel sektör de belli başlı çalışan sayısının aşılması durumunda promosyon mutabakatları imzalanırken, diğer taraftan belediye, MEM gibi bir çok kamu kuruluşunda da bu uygulama devrede bulunuyor. Emekl, kendi maaşını taşuyacağı bankayı kendi seçiyor. Bu kapsamda en çok ödeme yapan banka ve bireysel en fazla refahı sağlayan kampanya, tercih edilebilirlik bakımından üst sıralarda bulunuyor. 

tll

ÇALIŞAN PROMOSYONU

Çalışan promosyonunda ise çalışılan şirket ya da kurum yöneticilerinin bankalar ile düzenlediği ihalede en fazla ödemeyi veren banka ile mutabakat sağlanarak anlaşma imzalanıyor. Belediyelerde belediye başkanları ve bağlı bulunulan sendike ile bankalar arasında düzenlenen ihale sonucna göre promosyon tutarı belirleniyor. 

tll

BELEDİYE PROMOSYONU AÇIKLANDI

Gerek bankalar gerekse de promosyona onay veren yöneticiler tarafından promosyon açıklaması kamuoyuna sunuluyor. Belediye zamlarını bir nebze olsun seçimlerden sonra gündemden düştüğü şu günlerde promosonlarla alakalı gelişmeler gün gün yaşanıyor. Kamuoyuna sunulan son promosyon ihalesinde banka, 31.350 TL ile kazanan olurken, personele 3 yıllık maaşını vereceğine imzalar atılmış bulunuyor. 

Kırşehir Belediyesi personeli maaş bankası ihalesinde kazanan banka İş Bankası olurken, banka 3 yıllık personel başına 31,350 TL promosyon ödemesi yapacak. İşçi ve memurun dahil olduğu bu ödeme ile birlikte çalışanın refahını arttıracakek ödeme hesaplara aktarılmış olacak. Mayıs maaşlarına kadar ödeme tamamlanacak.