İnternetten soygun yöntemlerini araştırıp kuyumcuyu silahla soyan zanlının görüntüleri ortaya çıktı

Ankara Etimesgut'ta internette soygun yöntemlerini araştırdıktan sonra kuyumcuyu silahla soyan O.P.'nin, 200 bin liralık iki bileziği gasp ettiği anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Yayın Tarihi: 17.07.2026 15:45
Güncelleme Tarihi: 17.07.2026 15:59

İnternetten soygun yöntemlerini araştırıp kuyumcuyu silahla soyan zanlının görüntüleri ortaya çıktı

Olayın detayları

Etimesgut ilçesi Piyade Mahallesi'nde dün meydana gelen olayda, kuyumcu dükkanına müşteri gibi giren O.P. (33), iş yerinden 200 bin lira değerindeki iki bileziği silah zoruyla alarak kaçtı.

Olayın bildirilmesi üzerine Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp Büro Amirliği ekipleri zanlının yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Zanlının evinde olduğu tespit edilerek kısa sürede yakalanıp gözaltına alındı.

Güvenlik kamerası görüntüleri

Polis incelemesinde, zanlının olaydan kısa süre önce internetten soygun yöntemlerini araştırdığı belirlendi. Olayı kaydeden güvenlik kamerası görüntülerinde, O.P.'nin dükkana müşteri gibi girip cebinden tabancayı çıkararak iki bileziği silah zoruyla aldığı ve dükkandan çıktığı anlar yer alıyor.

ANKARA’DAKİ SİLAHLI KUYUMCU SOYGUNUNUN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI. SOYGUNCU ZANLININ OLAYDAN BİRKAÇ...

ANKARA’DAKİ SİLAHLI KUYUMCU SOYGUNUNUN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI. SOYGUNCU ZANLININ OLAYDAN BİRKAÇ SAAT ÖNCE İNTERNETTEN SOYGUN YÖNTEMLERİNİ ARAŞTIRDIĞI ÖĞRENİLMİŞTİ.

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.