DOLAR
42,71 -0,04%
EURO
50,32 -0,23%
ALTIN
5.899,75 0,13%
BITCOIN
3.737.064,05 -1,91%

İnönü Üniversitesi'nde Akademisyenlere Cübbe Giyme Töreni: Yeni Profesörler ve Doktor Öğretim Üyesi

İnönü Üniversitesi Rektörlük Senato Salonu'nda düzenlenen törende, Prof. Dr. Nusret Akpolat yeni atanan akademisyenlere cübbelerini giydirdi.

Yayın Tarihi: 16.12.2025 14:33
Güncelleme Tarihi: 16.12.2025 14:33

İnönü Üniversitesi'nde Akademisyenlere Cübbe Giyme Töreni: Yeni Profesörler ve Doktor Öğretim Üyesi

İnönü Üniversitesi'nde Akademisyenlere Cübbe Giyme Töreni

Tören ayrıntıları

İnönü Üniversitesi Rektörlük Senato Salonu'nda düzenlenen cübbe giyme töreninde, üniversite yönetim kurulu üyeleri ve ataması yapılan akademisyenler hazır bulundu. Cübbe giydirme işlemi, Rektör Prof. Dr. Nusret Akpolat tarafından gerçekleştirildi.

Yapılan atamalar

Bu kapsamda, Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı'na Erol Karaaslan ve Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği Cevher Hazırlama Anabilim Dalı'na İsmail Bentli profesör olarak atandı. Ayrıca Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü'ne Enes Karadeniz doktor öğretim üyesi olarak atandı.

Kapanış

Rektör Akpolat, profesörlüğe atanan akademisyenleri tebrik ederek başarılar diledi. Tören, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

UNVANDA YÜKSELEN AKADEMİSYENLERE CÜBBELERİ GİYDİRİLDİ

UNVANDA YÜKSELEN AKADEMİSYENLERE CÜBBELERİ GİYDİRİLDİ

UNVANDA YÜKSELEN AKADEMİSYENLERE CÜBBELERİ GİYDİRİLDİ

Yazar
EDİTÖR

Murat Doğan

Ben Murat Doğan, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr'de Yaşam kategorisi için yazıyorum. Aslında 'yaşıyorum' desem daha doğru! Gastronomi ve seyahat yazarıyım. Sürekli yeni yerler keşfeder, yeni lezzetler denerim. Samimi, keyifli ve 'gurme' bir anlatımım olduğunu söylerler.