İnegöl'de yalnız yaşayan 78 yaşındaki adam evinde ölü bulundu

İnegöl Cerrah Mahallesi'nde yalnız yaşayan 78 yaşındaki Fahrettin Oral, komşularınca evinde hareketsiz bulunup, sağlık ekiplerince ölü bulundu.

Yayın Tarihi: 11.10.2026 14:59
Güncelleme Tarihi: 11.10.2026 15:00

İnegöl'de yalnız yaşayan 78 yaşındaki adam evinde ölü bulundu

İnegöl'de yalnız yaşayan 78 yaşındaki adam evinde ölü bulundu

olayın ayrıntıları:

Olay, saat 12.30 sıralarında İnegöl'ün kırsal Cerrah Mahallesi'nde bulunan tek katlı evde meydana geldi. Yalnız yaşadığı öğrenilen Fahrettin Oral (78)'dan haber alamayan komşuları, merak ederek evine girdi ve içeride yaşlı adamı hareketsiz halde buldu.

müdahale ve tespit:

Komşuların ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen 112 Acil Sağlık ekipleri ile Jandarma Komutanlığı ekipleri olay yerinde inceleme yaptı. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Fahrettin Oral'ın saatler önce hayatını kaybettiği tespit edildi.

Olayla ilgili jandarma ekipleri tarafından adli ve idari yönden soruşturma başlatıldı.

İNEGÖL'DE YAŞLI ADAM EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

İNEGÖL'DE YAŞLI ADAM EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.