İnegöl'de tostçuyu vuran saldırgan yakalandı

Bursa İnegöl'de tartışma sonrası 5 kurşunla yaralanan tost işletmecisi hayatını kaybetti; şüpheli Mustafa Y. Bursa'da saklandığı evde suç aletiyle yakalandı.

Yayın Tarihi: 25.11.2025 12:48
Güncelleme Tarihi: 25.11.2025 12:48

İnegöl'de tostçuyu vuran saldırgan yakalandı

İnegöl'de tostçuyu vuran saldırgan yakalandı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde tartıştığı tost işletmesi sahibini silahla vuran şüpheli polis ekiplerince yakalandı. Olay, Cuma gecesi saat 03.00 sıralarında Cuma Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerindeki bir tostçuda meydana geldi.

Olayın gelişimi

Edinilen bilgiye göre, 16 BDP 784 plakalı otomobille gelen Mustafa Y. (32) araçtan inip işletme sahibi Mustafa Tokgöz (33) ile tartışmaya başladı. Henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Silahlı kavgada şüpheli elindeki tabancayla Tokgöz'e defalarca ateş etti. Tokgöz'ün vücudunun çeşitli yerlerine 5 mermi isabet etti ve kanlar içinde yere yığıldı.

Yaralı, olay yerine sevk edilen ambulansla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı; yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Saldırgan geldiği araçla olay yerinden kaçtı.

Soruşturma ve yakalama

Kaçan şüphelinin kullandığı araç, Kestel ilçesi Kazancı Mahallesi kavşağında terk edilmiş halde bulundu. Asayiş ekipleri, şüpheli Mustafa Y.'yi dün akşam Bursa'da saklandığı bir evde ve olayda kullanıldığı belirtilen suç aleti tabancayla yakaladı. Diğer şüpheli Muhammet G.'nin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Emniyetteki ifadesinde Mustafa Y.'nin, "Mustafa, benim hakkımda ileri geri konuşuyordu. O gece denk geldik. Kavga çıktı. Kavgada ben de ateş ettim" dediği öğrenildi. Şüpheli, sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

BURSA’NIN İNEGÖL İLÇESİNDE TARTIŞTIĞI TOSTÇUYU KURŞUN YAĞMURUNA TUTAN SALDIRGAN POLİS EKİPLERİNCE...

BURSA’NIN İNEGÖL İLÇESİNDE TARTIŞTIĞI TOSTÇUYU KURŞUN YAĞMURUNA TUTAN SALDIRGAN POLİS EKİPLERİNCE YAKALANDI.

BURSA’NIN İNEGÖL İLÇESİNDE TARTIŞTIĞI TOSTÇUYU KURŞUN YAĞMURUNA TUTAN SALDIRGAN POLİS EKİPLERİNCE...

Yazar
EDİTÖR

Mustafa Şahin

Adım Mustafa Şahin, 33 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. aksiyon.com.tr'de Gündem editörüyüm, uzmanlık alanım güvenlik ve savunma politikaları. Ciddi ve disiplinli biriyim. Okuyucularımıza derinlemesine analizler ve özel dosyalar hazırlamayı seviyorum.