İnegöl’de 39’uncu uluslararası kültür sanat festivali başlıyor
İnegöl’ün kültürel mirasını yaşatan ve kent için bir marka haline gelen Uluslararası Kültür Sanat Festivali bu yıl 39’uncu kez düzenleniyor.
Festival tarihleri ve hazırlık
Festival, 13-19 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek. İnegöl Belediyesi’nin organizasyonunda düzenlenen etkinlik için geri sayım başladı.
Basın açıklaması ve katılımcılar
Belediye Başkanı Alper Taban, Belediye Başkan Yardımcısı Emin Dündar, meclis üyeleri ve dernek yöneticilerinin katılımıyla düzenlenen basın açıklamasında festivalin tüm detayları kamuoyu ile paylaşıldı.
Başkan Taban, programları ilçe halkına duyurarak vatandaşları etkinliklere davet etti. Yapılan açıklamalarda festivalin kentin kültürel mirasını yaşatma ve tanıtımına katkı sağlama amacına vurgu yapıldı.
Beklentiler ve çağrı
Organizatörler, etkinliğin kent kimliğini güçlendirmeye ve yerel kültürün görünürlüğünü artırmaya hizmet etmesini hedefliyor. İnegöl halkı ve ziyaretçiler, 13-19 Temmuz tarihleri arasındaki programlara davet edildi.
İNEGÖL’ÜN KÜLTÜREL MİRASINI YAŞATAN VE ARTIK ŞEHRİN BİR MARKASI HALİNE GELEN ULUSLARARASI KÜLTÜR SANAT FESTİVALİ, BU YIL 39’UNCU KEZ DÜZENLENECEK. 13-19 TEMMUZ TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK FESTİVAL ÖNCESİ AÇIKLAMALARDA BULUNAN BELEDİYE BAŞKANI ALPER TABAN, FESTİVALİN TÜM DETAYLARINI KAMUOYU İLE PAYLAŞTI.