İnegöl'de 32 yaşındaki Abdulkadir Sevindik yatağında ölü bulundu

Bursa İnegöl'de 32 yaşındaki Abdulkadir Sevindik, sabah saat 06.00 civarında Yeniceköy Mahallesi'ndeki evinde yatağında ölü bulundu; cenaze Adli Tıp'a gönderildi.

Yayın Tarihi: 22.01.2026 12:45
Güncelleme Tarihi: 22.01.2026 12:45

İnegöl'de 32 yaşındaki Abdulkadir Sevindik yatağında ölü bulundu

İnegöl'de 32 yaşındaki Abdulkadir Sevindik yatağında ölü bulundu

Olayın detayları

Bursa'nın İnegöl ilçesine bağlı Yeniceköy Mahallesi'nde, sabah saat 06.00 civarında 32 yaşındaki Abdulkadir Sevindik yatağında hareketsiz olarak bulundu. Olayı fark eden eşi durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen 112 Acil Sağlık ekipleri ile Jandarma Komutanlığı ekipleri müdahale etti. Sağlık ekipleri Sevindik'in kalbinin durduğunu tespit etti; olay yerinde yapılan kalp masajı sonrası ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Soruşturma ve adli süreç

Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Sevindik kurtarılamadı. Cenaze, savcılık incelemesinin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Jandarma Komutanlığı ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı ve sürecin tamamlanmasına kadar araştırma devam ediyor.

BURSA'NIN İNEGÖL İLÇESİNDE 32 YAŞINDAKİ BİR GENÇ, SABAH SAATLERİNDE YATAĞINDA ÖLÜ...

BURSA'NIN İNEGÖL İLÇESİNDE 32 YAŞINDAKİ BİR GENÇ, SABAH SAATLERİNDE YATAĞINDA ÖLÜ BULUNDU.

BURSA'NIN İNEGÖL İLÇESİNDE 32 YAŞINDAKİ BİR GENÇ, SABAH SAATLERİNDE YATAĞINDA ÖLÜ...

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.