Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

İki malzemeyle pürüzsüz cilt! Aydınlatıyor, neme doyuruyor: Pahalı ürünlere veda ettirecek

Zencefil, içilebileceği gibi aynı zamanda cildinize de sürebilirsiniz. İşte zencefil maskesi tarifi...

Yayın Tarihi: 22.12.2023 07:02
Güncelleme Tarihi: 22.12.2023 07:02

İki malzemeyle pürüzsüz cilt! Aydınlatıyor, neme doyuruyor: Pahalı ürünlere veda ettirecek

ZENCEFİL MASKESİ İLE CİLDİNİZ PARLAYACAK!

SON GÜNLERİN EN ÇOK ARAŞTIRILAN MASKESİ….

Zencefil, mutfağımızda tükettiğimiz sağlık açısından oldukça yararlı bir bitkidir. Ama bu besin aynı zamanda cildinizin parlamasını da sağlayacak.

zencefil

Zencefil maskesi, kadınların cilt maskesi olarak da kullandığı bir bitki. Zencefil cildinizi parlattığı gibi aynı zamanda pürüzsüz olmasını sağlar. İşte zencefil maskesinin yapımı… Zencefil maskesi yapılarak kadınlar ciltlerini daha ışıltılı bir görünüme kavuşturabilirler. Zencefil maskesi aynı zamanda cilt sorunlarını da onarır. Siyah noktaları da temizleyen zencefil maskesi daha genç görünmenizi sağlar.

Kırışıklıkların giderilmesinde ve cilt sorunlarının çözümünde oldukça iyi olan zencefil evde kolaylıkla bulunan ürünlerden biri. Pahalı ürünlere gerek kalmadan cildinizi parlatıp ışıldamasını sağlayacak.

ZENCEFİL MASKESİ TARİFİ:

1. Zencefil ve Bal Maskesi:

- 1 yemek kaşığı rendelenmiş taze zencefil

- 2 yemek kaşığı bal

Rendelenmiş zencefili önce bal ile birlikte bir kase içerisinde karıştırmak gerekiyor. Yapılan bu karışım daha sonra yüze ince bir tabaka halinde sürülür. Cilt üzerinde 20 dakika bekletildikten sonra ılık su ile temizlenir.

Zencefil maskesi düzenli aralıklarla cildinize sürdüğünüzde farkı göreceksiniz. Sağlıklı ve parlak bir cilde sahip olmak için oldukça iyi bir maskedir. Alerjen bir bitki olduğundan dolayı cildinizde bir noktada kullandıktan sonra tüm yüzünüze sürebilirsiniz.