Iğdır FK, Loc Robert Kouagba ve Ahmet Köse'yi kadrosuna kattı
Trendyol 1. Lig ekiplerinden Iğdır FK, yeni sezon hazırlıkları kapsamında iki transferi resmiyete döktü. Kulüp, savunma hattına tecrübe, sağ bek bölgesine ise genç seçenek ekleyerek kadro derinliğini artırmayı hedefliyor.
Loc Robert Kouagba transferi
Kulübün açıklamasına göre son olarak Boluspor forması giyen Loc Robert Kouagba ile 2 yıllık sözleşme imzalandı. 32 yaşındaki stoper, geçtiğimiz sezon Boluspor'da 38 maçta görev alırken 1 gol ve 1 asistlik katkı sağladı. Kouagba'nın tecrübesi, savunma organizasyonunda liderlik beklentisi oluşturuyor.
Ahmet Köse transferi
Iğdır FK, bir diğer transferini ise Fenerbahçe altyapısından gerçekleştirdi. Sağ bek mevkisinde oynayan 18 yaşındaki Ahmet Köse ile kulüp arasında 3 yıllık sözleşme imzalandı. Genç oyuncunun takıma dinamizm ve uzun vadeli gelişim potansiyeli sunması amaçlanıyor.
Beklentiler ve gelecek
Bu iki transfer, Iğdır FK'nın hem kısa vadede savunma stabilitesi sağlama hem de orta-uzun vadede altyapıdan gelişebilecek oyunculara yatırım yapma stratejisini yansıtıyor. Kulübün transfer çalışmalarına yeni sezon öncesi devam etmesi bekleniyor.
LOC ROBERT KOUAGBA