Iğdır'da nakliye merkezinde yapılan aramada 9 bin litre kaçak akaryakıt ortaya çıktı

Iğdır Emniyet ekipleri, nakliye firmasında düzenlenen operasyonda 9 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirdi; şüpheli A.E.A. hakkında adli işlem başlatıldı.

Yayın Tarihi: 10.09.2026 14:08
Güncelleme Tarihi: 10.09.2026 14:08

Iğdır'da nakliye merkezinde yapılan aramada 9 bin litre kaçak akaryakıt ortaya çıktı

Operasyonun ayrıntıları:

Iğdır Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılığın önlenmesine yönelik yürüttükleri çalışmalar kapsamında kentte uluslararası nakliye firması olarak faaliyet gösteren bir iş yerinde arama gerçekleştirdi. Yapılan aramada toplam 9 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirildi.

Ele geçirilen yakıt ve aramanın kapsamı:

Aramada bulunan akaryakıt miktarının 9 bin litre olduğu belirtildi. Operasyon, kaçakçılık ve yasa dışı faaliyetlerin tespiti ile önlenmesine yönelik yürütülen planlı çalışmanın parçası olarak gerçekleştirildi.

Adli süreç ve yürütülen çalışmalar:

Olayla ilgili olarak A.E.A. isimli şüpheli hakkında gerekli adli işlemlerin başlatıldığı bildirildi. Emniyet birimleri, il genelinde kaçakçılıkla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

IĞDIR’DA 9 BİN LİTRE KAÇAK AKARYAKIT ELE GEÇİRİLDİ

IĞDIR’DA 9 BİN LİTRE KAÇAK AKARYAKIT ELE GEÇİRİLDİ

Yazar
EDİTÖR

Meryem Özdemir

Ben Meryem Özdemir, 24 yaşındayım, Bursa'dan çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem'deyim ama spesifik olarak eğitim ve sağlık politikalarındaki güncel gelişmelere odaklanıyorum. Öğrenmeye açık, meraklı ve enerjik bir yapım var.