Iğdır'da kargo kutularında 40 litre kaçak viski ele geçirildi

Iğdır'da kargo yoluyla gönderildiği belirlenen toplam 40 litre kaçak viski ele geçirildi; iki şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Yayın Tarihi: 22.01.2026 13:52
Güncelleme Tarihi: 22.01.2026 13:52

Iğdır'da kargo kutularında 40 litre kaçak viski ele geçirildi

Iğdır'da kargo kutularında 40 litre kaçak viski ele geçirildi

Edinilen bilgilere göre, İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Iğdır merkezinde gerçekleştirilen operasyonda 40 litre kaçak viski ele geçirdi. Olayla ilgili iki şüpheli hakkında işlem başlatıldı.

Olayın Detayları

Soruşturma kapsamında, tekel bayisi işleten B.A. ve F.A. isimli şüphelilerin İstanbul'dan kargo yoluyla kaçak alkol temin edip satışa sunduklarına dair istihbarat elde edildi. Bu doğrultuda merkez ilçede faaliyet gösteren bir kargo adresinde arama yapıldı.

Arama sonucunda, şüphelilere ait kargo kutuları içerisinde toplam 40 litre kaçak viski ele geçirildi.

Yakalanan iki şüpheli hakkında adli makamlarca yasal işlem başlatıldı.

IĞDIR'DA KARGO KUTULARI İÇERİSİNDE TOPLAM 40 LİTRE KAÇAK VİSKİ ELE GEÇİRİLDİ

IĞDIR'DA KARGO KUTULARI İÇERİSİNDE TOPLAM 40 LİTRE KAÇAK VİSKİ ELE GEÇİRİLDİ

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.