Iğdır'da 8 bin 916 litre gümrük kaçağı akaryakıt ele geçirildi

Iğdır'da eş zamanlı operasyonda 8 bin 916 litre gümrük kaçağı akaryakıt ve 2 akaryakıt aktarım cihazı ele geçirildi; 2 şüpheli gözaltına alındı.

Yayın Tarihi: 02.04.2026 15:48
Güncelleme Tarihi: 02.04.2026 16:09

Iğdır'da 8 bin 916 litre gümrük kaçağı akaryakıt ele geçirildi

Iğdır'da 8 bin 916 litre gümrük kaçağı akaryakıt ele geçirildi

Operasyon ayrıntıları

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesine yönelik yürüttükleri çalışmalar kapsamında, Iğdır Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde kentte faaliyet gösteren iki farklı iş yerine eş zamanlı operasyon düzenledi.

Yapılan aramalarda toplam 8 bin 916 litre gümrük kaçağı akaryakıt ile 2 adet akaryakıt aktarım cihazı ele geçirildi.

Olayla ilgili 2 şüpheli hakkında gözaltı işlemi uygulanarak adli işlem başlatıldı.

Değerlendirme

Gerçekleştirilen operasyon, bölgedeki kaçak akaryakıt ticaretinin önlenmesine yönelik yürütülen çalışmaların bir parçası olarak kayda geçti. Yetkililer tarafından yürütülen denetim ve soruşturmaların devam etmesi bekleniyor.

IĞDIR'DA 2 FARKLI İŞ YERİNE EŞ ZAMANLI OPERASYON DÜZENLENDİ.

IĞDIR'DA 2 FARKLI İŞ YERİNE EŞ ZAMANLI OPERASYON DÜZENLENDİ.

Yazar
EDİTÖR

Mustafa Şahin

Adım Mustafa Şahin, 33 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. aksiyon.com.tr'de Gündem editörüyüm, uzmanlık alanım güvenlik ve savunma politikaları. Ciddi ve disiplinli biriyim. Okuyucularımıza derinlemesine analizler ve özel dosyalar hazırlamayı seviyorum.