Iğdır’da 3 kadının sokak kavgası cep telefonu kamerasında

Iğdır Bağlar Mahallesi Kafkas Caddesi’nde alkollü oldukları iddia edilen üç kadının kavgası cep telefonu kamerasına yansıdı; polis bir kişiyi yakaladı, diğerleri aranıyor.

Yayın Tarihi: 16.07.2026 16:09
Güncelleme Tarihi: 16.07.2026 17:06

Iğdır’da 3 kadının sokak kavgası cep telefonu kamerasında

Iğdır’da 3 kadının sokak kavgası cep telefonu kamerasında

olayın ayrıntıları

Iğdır’da alkollü oldukları iddia edilen üç kadın arasında çıkan sokak kavgası, çevredeki bir vatandaş tarafından kaydedildi. Olay, gece saatlerinde yaşandı.

Olay yerinin Bağlar Mahallesi Kafkas Caddesi olduğu belirtildi. İddiaya göre, taksiden indikten sonra bağırarak çevreyi rahatsız eden söz konusu kadınlar arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma başladı. Tartışma kısa sürede saç saça, baş başa kavgaya dönüştü.

Görüntülerde, kadınların birbirlerine saldırdığı anlar ve olay çevresinde bulunan bazı kişilerin müdahale etmek yerine izlediği görülüyor. Kavgaya ilişkin kayıtlar, olayın seyrinin tespitinde delil niteliği taşıyor.

İhbar üzerine çalışma başlatan polis ekipleri, kimlikleri tespit edilen şüphelilerden birini yakaladı. Kavgaya karıştığı belirlenen diğer iki kadının yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü kaydedildi.

değerlendirme

Olay, sokak ortamlarında yaşanan kavgaların kayda geçirilmesinin soruşturma süreçlerine katkı sağladığını gösteriyor. Ayrıca, müdahale ederek müdahale edilmemesi tercihleri ve ihbar süreçleri toplum güvenliği açısından önemli bir tartışma alanı oluşturmaya devam ediyor.

IĞDIR'DA ALKOLLÜ OLDUKLARI İDDİA EDİLEN 3 KADIN ARASINDA ÇIKAN KAVGA CEP TELEFONU KAMERASINA...

IĞDIR'DA ALKOLLÜ OLDUKLARI İDDİA EDİLEN 3 KADIN ARASINDA ÇIKAN KAVGA CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI.

IĞDIR'DA ALKOLLÜ OLDUKLARI İDDİA EDİLEN 3 KADIN ARASINDA ÇIKAN KAVGA CEP TELEFONU KAMERASINA...

Yazar
EDİTÖR

Hüseyin Aydın

Ben Hüseyin Aydın, 34 yaşındayım, İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr'nin Gündem ekibinde adliye ve hukuk muhabiriyim. Karmaşık dava dosyalarını alıp, herkesin anlayacağı şekilde sadeleştirmek benim işim. Detaylara çok önem veririm, titiz çalışırım.