Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Icardi'nin derbi paylaşımına Galatasaray engel oldu

Fenerbahçe derbisinde yaşadığı olumsuz bir durum sonrasında moraran gözleriyle dikkat çeken Mauro Icardi'nin, maçın ardından sosyal medya üzerinden tepki göstermeyi düşündüğü ancak, Galatasaray yönetiminin Arjantinli futbolcuya verilebilecek muhtemel bir ceza nedeniyle bu paylaşımı engellediği öne sürülüyor. Galatasaraylı yetkililerin, takım disiplinini koruma amacıyla Icardi'nin bu tarz bir açıklama yapmasına izin vermediği belirtiliyor.

Yayın Tarihi: 26.12.2023 10:33
Güncelleme Tarihi: 26.12.2023 10:33

Icardi'nin derbi paylaşımına Galatasaray engel oldu

Derbi maçında yüzüne darbe alan ve göz altında morluk oluşan Mauro Icardi'nin durumu gerginleşiyor. Milliyet Gazetesi'nin haberine göre, Arjantinli oyuncu, morluk nedeniyle büyük bir sinirle karşılaştı. Icardi'nin, maç sonrasında sosyal medyada bir paylaşım yapmaya hazırlandığı ancak kulüp yetkilileri tarafından bu paylaşımın ceza almasına yol açabileceği gerekçesiyle engellendiği belirtiliyor. Ancak, Arjantinli futbolcunun kendi telefonuyla çektiği fotoğrafın daha sonra resmi kulüp sitesinde yayınlandığı ifade ediliyor. 

galatasaray

Selfie tarzındaki fotoğrafta, morluk sol altta olmasına rağmen sağ alt gibi göründüğü öne sürülüyor. İddialara göre, Galatasaray yetkilileri, maçın devre arasında yayıncı kuruluşa tepki göstererek, Djiku ile Icardi arasındaki tartışmalı pozisyonun farklı açılardan gösterilmemesine itiraz etti. Ayrıca, sarı-kırmızılıların, maçın VAR hakemi Mustafa İlker Coşkun'u da Türkiye Futbol Federasyonu'na şikayet etmeyi planladığı belirtiliyor. Mauro Icardi'nin durumu ve yaşanan gelişmeler futbol camiasında merak konusu olmaya devam ediyor.

galatasaray