Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

IBAN numarası olana müjde! 1 sene bedava için kollar sıvandı

Banka kartı olan müşteri yaşadı. 1 sene boyunca tek şarta yapılacak o işleme artık artı ücret ödenmeyecek

Yayın Tarihi: 22.02.2024 14:13
Güncelleme Tarihi: 22.02.2024 14:13

IBAN numarası olana müjde! 1 sene bedava için kollar sıvandı

Dijitalliğe geçmenin ilk adımı olan bankaların aktif şekilde kullanılması., ceplerde nakit para yerine kart kullanımını arttırmışken, bu durumun olumlu etkileri de bulunabiliyor. Bankalar özellikle de kampanyaları ile müşteri sayısını arrtırmayı hedefliyor. Gerek kredi, gerek kredi kartı gerekse de geri ödeme kampnayalarını sunan bankalar, müşterilerinin cebini dolduracak avantajları ile tercih edilebiliyor. Kimi kampanyalarda da büyük meblağda yaşanılan kesintiler ücretsiz oluyor. İş Bankası da müşteri odaklı çözüm sunmak ve kampanyaları ile müşteri memnuniyetini sağlamak hedefi ile bir çok kampanya sunuyor. Özellikle de Şubat kampanyaları tercih edilebilirliği arttırken ücretsiz işlem hizmeti sunan banka, vatandaşın yapacağı para işlemlerinde ekstradan para ödememesi imkanını sunuyor. 

tl

İş Bankası tarafından başlatılan kampanyadan yeni müşteriler faydalanıyor. İş Bankası'na mobil uygulama üzerinden müşteri olan bireye özel olarak başlatılan kampanyada 1 yıl ücretsiz EFT/Havale fırsatı sunuluyor. İş Bankası ücret istisnası programından faydalanmak için bankanın mobil uygulamasını indirmek ve ''müşteri olmak istiyorum' butonunu seçmek yeterli oluyor. 

İŞ BANKASI İSTİSNA PROGRAMI

İş Bankası tarafından başlatılan kampanya kapsamından faydalanmak için kampanya süresince müşteri olma işleminin tamamlanması gerekiyor. 1 sene boyunca sağlanacak olan bedava EFT Havale işlemi için tek seferlik limit 50 bin lira olarak açıklanırken, Mesai dışı FAST işlemlerinin kampanyaya dahil olmadığı açıklanmış bulunmakta. 

Öte yandan mesai dışında da ücretsiz para gönderim işlemi uygulaması kullanılamıyor. İş Bankası istisna kampanyası şubelerde yapılacak işlemler için şubede geçerli olan kurallar geçerli olacak iken, İşCep ve İnternet Şubesi üzerinden tamamlanacak işlemler için bu durum geçerl olacaktır.