Honaz Kitap Günleri başladı: 5-8 Mayıs’ta kitap, söyleşi ve imza günleri
Denizli’nin Honaz ilçesinde düzenlenen Honaz Kitap Günleri kapılarını açtı. Honaz Belediyesi’nin organizasyonu ile Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlik, ilk günden itibaren yoğun ilgi görüyor.
Etkinlik ve katılımcılar
Etkinlikte onlarca yayınevinin stant açtığı, binlerce kitabın okuyucularla buluştuğu bildirildi. Program kapsamında yazar söyleşileri ve imza günleri planlanırken, ziyaretçiler farklı türlerde yayınevleri ve özel indirimlerle karşılaşıyor.
Başkan Yüksel Kepenek’in daveti
Etkinliğin açılışında konuşan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, tüm hemşehrilerini davet ederek kültür ve edebiyatın birleştirici gücüne vurgu yaptı. Başkan Kepenek, "Bilginin, kültürün ve sanatın ışığında bir araya geleceğimiz bu güzel organizasyonda tüm hemşehrilerimizi aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız. Onlarca yayınevinin katılımıyla binlerce kitabın okuyucularla buluşacağı etkinliğimizde; özel indirimler, keyifli söyleşiler ve kıymetli yazarlarımızın imza günleri sizleri bekliyor" ifadelerini kullandı.
Ziyaret saatleri
Honaz Kitap Günleri, 5-8 Mayıs tarihleri arasında, her gün 09.00-18.00 saatleri arasında Belediye Düğün Salonu’nda ziyaretçilere açık olacak.
HONAZ BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN VE 5-8 MAYIS TARİHLERİ ARASINDA KİTAPSEVERLERİ AĞIRLAYACAK OLAN "HONAZ KİTAP GÜNLERİ" KAPILARINI AÇTI.