Hizmet-İş Antalya 2 Nolu Şube Başkanlığı’na Harun Ünal seçildi
Hizmet-İş Sendikası Antalya 2 Nolu Şube Başkanlığı’nın 1. Olağan Genel Kurulunda yapılan seçimle Harun Ünal şube başkanlığına seçildi.
Başkanın değerlendirmesi
Genel kurulda konuşan Harun Ünal, sendikacılığın büyük bir sorumluluk olduğunu vurguladı ve emekçilerin haklarını korumak için birlik ve beraberlik içinde mücadele edeceklerini söyledi.
Ünal, "Bizim davamız, alnının teri kurumadan işçinin hakkının verilmesi davasıdır. Kapımız da gönlümüz de her zaman üyelerimize açık olacak" dedi ve emekçilere verdiği desteklerden dolayı Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'e teşekkür etti.
Genel merkez temsilcileri ve talepler
Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Celal Yıldız, kurulda işçi maaşlarından alınan vergi oranının yüzde 10'da sabitlenmesi yönündeki mücadeleyi sürdüreceklerini bildirdi.
Yönetim, denetleme ve disiplin kurulları
Seçimlerin ardından şubenin yönetim, denetleme ve disiplin kurulları belirlendi. Yönetim kurulunda Derya Karaboğa ile Sami Fırtına yer alırken, denetleme kuruluna Doğan Ünsal, Nilüfer Sert ve Muhammet Şay seçildi. Disiplin kurulunda ise Arif Songür, Ali Cevat Çiftçi ve Abdilkader Toksöz görev aldı.
Üst kurul delegeleri Harun Ünal, Derya Karaboğa, Sami Fırtına ve Hasan Kaymak olarak belirlendi.
Genel kurulun yapıldığı yer ve katılımcılar
Genel kurul Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde düzenlendi. Toplantıya Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Celal Yıldız, Teşkilat Daire Başkanı Gökhan Demircioğlu, delegeler ve çok sayıda sendika üyesi katıldı.
HARUN ÜNAL