Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Hiç faiz ödemeden 30 Bin TL krediniz cebinize girecek! Banka tüm gemileri yaktı

Qnb Finansbank'tan yüzde 0 faizle 30 bin TL kredi fırsatı sizleri bekliyor. Nakit avans ve ek kredi imkanlarıyla acil nakit ihtiyaçlarınızı karşılamanız artık hayal olmayacak. Sizlerde faizsiz kredi fırsatını yakalamak istiyorsanız, artık başka bankalara bakmanıza gerek yok.

Yayın Tarihi: 24.02.2024 17:21
Güncelleme Tarihi: 24.02.2024 17:21

Hiç faiz ödemeden 30 Bin TL krediniz cebinize girecek! Banka tüm gemileri yaktı

QNB Finansbank yeni müşteri olacaklara yönelik çarpıcı bir kampanya başlattı. Yeni müşteriler için özel olarak sunulan bu kampanya kapsamında %0 faiz oranıyla 30 bin TL'ye kadar kredi fırsatı sizlerin olacak. Acil faizsiz kredi ihtiyaçlarını karşılamak isteyenler için büyük bir fırsat niteliğinde bu krediye hemen QNB Finansbank’ta hesap açtırarak sahip olabilirsiniz.

YENİ MÜŞTERİLER ALTIN GİBİ FIRSATI KAPTI

Daha önce QNB Finansbank müşterisi olmamış olan vatandaşlar, artık QNB Finansbank'a gelerek %0 faizli kredi fırsatından yararlanabilecekler. 30 bin TL'ye kadar olan kredi tutarı için faizsiz kredi seçeneği sayesinde vatandaşlar %0 oranında faiz ödeyerek kredilerini alabilecekler. Eğer sizlerde ilk defa QNB Finansbank müşterisi olacaksanız ve 30 Bin TL’ye kadar kredi ihtiyacınız varsa; banka tarafından sunulan kaçmaz fırsata muhakkak göz atmalısınız.

Hiç faiz ödemeden 30 Bin TL krediniz cebinize girecek! Banka tüm gemileri yaktı

NAKİT AVANS VE EK KREDİ FIRSATLARI QNB FİNANSBANK’LA SİZLERİ BEKLİYOR

QNB Finansbank, yeni müşterilerine sadece faizsiz kredi sunmakla kalmıyor, aynı zamanda ek avantajlar da sağlıyor. 6 ay vadeli 20 bin TL nakit avans ve 6 ay vadeli 10 bin TL kredi fırsatı da müşterilerin hizmetine sunuluyor. Banka tarafından sunulan bu fırsatlar, acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyen vatandaşlar için ilaç niteliğinde.

Kampanyadan yararlanmak isteyen yeni müşterilerin, banka tarafından belirlenmiş belirli şartları sağlamaları gerekiyor. Kampanya belirli limitlerde ve vadelerde geçerli olup, detaylı bilgi ve başvuru için QNB Finansbank şubelerine ya da resmi internet sitesine danışmak gerekli.