HBB’nin geleneksel sünnet şöleni başladı
organizasyon ve başvuru
Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) tarafından her yıl düzenlenen Geleneksel Sünnet Şöleni başladı. Etkinlik kapsamında çocukların sünnet işlemleri Altınözü Devlet Hastanesinde gerçekleştirilmeye başlandı.
Şölen çerçevesinde, çocuklar ve aileleri HBB ekiplerince ikamet ettikleri adreslerden alınarak hastaneye ulaştırılıyor; sünnet işlemlerinin tamamlanmasının ardından aileler güvenli biçimde evlerine bırakılıyor. Organizasyon kapsamında ulaşım desteği verildiği bildirildi.
HBB yetkilileri, başvuruların ALO 153 hattı üzerinden devam ettiğini belirtti. Ayrıca yetkililer, sünnet olan çocuklar için 23 Temmuz tarihinde kapsamlı bir şölen düzenleneceğini bildirdi.
Etkinlik, belediyenin sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında yürütülen hizmetlerden biri olarak, çocuklara ve ailelerine kolaylık sağlamak amacıyla planlandı.
HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN GELENEKSEL SÜNNET ŞÖLENİ KAPSAMINDA ÇOCUKLARIN SÜNNET İŞLEMLERİ ALTINÖZÜ DEVLET HASTANESİ’NDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.