Hayatta İyilik Var Derneği'nden Yeni Adım
Hayatta İyilik Var Derneği, İsrail'in saldırısı altındaki Gazze'deki ailelere yardım sağlamak amacıyla Mısır'ın Port Said kentinde yeni bir lojistik destek merkezi açtı.
Peki, Merkez Ne İşlev Görüyor?
Dernekten yapılan açıklamalara göre, bu yeni merkezin açılmasıyla birlikte Filistinli ailelere destek sunmaya devam ediliyor. Mısır Kızılayı Port Said şubesinde konuşlandırılan mutfak sayesinde, her gün 250 aileye sıcak yemek ulaştırılabiliyor.
Temel Gıda Yardımları
Dahası, Kahire'de yürütülen çalışmalar sayesinde günde 200 aileye temel gıda yardımı da sağlanıyor. Bu düzenlemeyle birlikte, 15 günde bir lojistik destek merkezinden gelen Filistinli ailelerin temel gıda ihtiyaçları karşılanacak.
Başkan Keleş'in Açıklamaları
Hayatta İyilik Var Derneği Başkanı Ufuk Tan Keleş, Gazzeli ailelerin evlerine yaptığı ziyaretlerin Mısır'a geldikleri ilk günden beri devam ettiğini belirterek, "Ailelerin gıda konusu başta olmak üzere sıkıntı çekmesini engellemeyi hedefliyoruz. Bu nedenle Gazze’ye en yakın nokta olan Port Said’te ikinci merkezimizi açtık" dedi.
Bu girişimin amacının, Gazze’de yaşayan ailelerin gıda ihtiyaçlarını kesintisiz bir şekilde karşılamak olduğunu vurguladı.
Hayatta İyilik Var Derneği, İsrail'in saldırdığı Gazzelilere destek için Mısır'da yeni lojistik destek merkezini hizmete açtı. Yapılan açıklamada, Hayatta İyilik Var Derneği Başkanı Ufuk Tan Keleş'in görüşlerine yer verildi.
Hayatta İyilik Var Derneği, İsrail'in saldırdığı Gazzelilere destek için Mısır'da yeni lojistik destek merkezini hizmete açtı. Yapılan açıklamada, Hayatta İyilik Var Derneği Başkanı Ufuk Tan Keleş'in görüşlerine yer verildi.