Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Hatay seçim sonuçları: YSK CHP'nin itirazını reddetti, Erdoğan'dan açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, YSK'nın kararını "Mehmet kardeşimiz kesin kararla seçimi kazanmış oldu" diyerek yorumladı. Erdoğan, Hatay'a olan hizmetlerinin artacağını ve depremden etkilenen Hatay'ın sıkıntılarının giderileceğini söyledi.

Yayın Tarihi: 08.04.2024 21:30
Güncelleme Tarihi: 08.04.2024 21:30

Hatay seçim sonuçları: YSK CHP'nin itirazını reddetti, Erdoğan'dan açıklama

YSK, CHP'nin Hatay'daki seçim itirazlarını reddetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu kararı değerlendirerek Hatay'da seçimin kazananının Mehmet olduğunu belirtti. "Azmettiniz ve karar verdiniz. Artık Hatay'da hizmetlerimizi daha da arttıracağız" diyen Erdoğan, Hatay'a yapılan hizmetlerin devam edeceğini vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) Hatay'da seçimin yenilenmesi talebini reddetmesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Sizler azmettiniz, karar verdiniz ve bunun neticesinde de Hatay'da Mehmet kardeşimiz kesin kararla seçimi kazanmış oldu" dedi. Hatay'a hizmetlerin kararlılıkla artırılacağını belirten Erdoğan, "Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da Hatay'a hizmetler devam edecek" şeklinde konuştu.

Erdoğan, Hatay'da yaşanan deprem felaketine de değindi. "Hatay'ın depremden etkilendiği bu zor günlerde yanınızdayız" diyen Erdoğan, bayram sonrası bir ziyaret gerçekleştireceklerini belirtti. Ramazan Bayramı'nı da kutlayan Erdoğan, dualarının ülkemiz ve İslam aleminin hayrına olduğunu ifade etti.