Hatay'daki Orman Yangınına Müdahale Devam Ediyor
Hatay'ın Antakya ilçesinde meydana gelen orman yangını, bölge halkını tedirgin ediyor. Uzunalıç Mahallesi’nde çıkan yangının sebebi henüz belirlenemedi. Yangın çıktığı andan itibaren, farklı kuruluşlardan birçok acil müdahale ekibi bölgeye sevk edildi.
Müdahale İçin Sevk Edilen Ekip ve Araçlar
Yangına müdahale için Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi, 4 helikopter, 2 söndürme uçağı, 20 arazöz, 9 ilk müdahale aracı ve 5 su tankı ile iş makineleri görevlendirildi. Ekiplerin özverili çalışması devam ederken, rüzgarın etkisi mücadelenin zorlaşmasına neden oluyor.
Son Durum
Ekipler, tehlikeli durumları göz önünde bulundurarak yangının kontrol altına alınması için tüm güçleriyle çaba sarf ediyor. Gelişmeler oldukça halk ile paylaşılacaktır.