Hatay'da emekli maaşından düşürdüğü 12 bin TL'yi polis teslim etti
Olayın gelişimi ve soruşturma
Hatay'ın Samandağ ilçesinde emekli maaşını çektikten sonra 12 bin TL'lik bir bölümünü kaybeden Ohannes Keskin, durumu sosyal medyada paylaştı. Paylaşımlar ve sosyal medya kullanıcılarının bildirimleri üzerine Samandağ İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.
İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Nacioğlu talimatıyla yürütülen çalışmada polis ekipleri, çok sayıda güvenlik kamerası görüntüsünü titizlikle inceledi. Kamera kayıtları üzerinden yapılan değerlendirmede parayı bulan kişi tespit edildi.
Paranın bulunması ve teslim
Parayı bulan kişiden alınan 12 bin TL, polis ekipleri tarafından sahibine teslim edildi. Emekli vatandaşa paranın teslim edilmesiyle olay sonlandırıldı.
Ohannes Keskin, umudunu yitirdiğini belirterek polis ekiplerine teşekkür etti: "İnanın beni çok mutlu ettiniz, alkışlıyorum sizi. Umudum yoktu bulunmasından, çok teşekkür ederim."
Kaybettiği emekli maaşından umudu kesen vatandaşın parasını polis sahibine ulaştırdı