Hatay'da apartman dairesinde çıkan yangında 3 kişi dumandan etkilendi

Hatay Dörtyol'da ikinci kattaki apartman dairesinde çıkan yangın itfaiye tarafından kontrol altına alındı; yoğun dumandan etkilenen 2'si çocuk 3 kişi kurtarıldı.

Yayın Tarihi: 23.06.2026 10:02
Güncelleme Tarihi: 23.06.2026 10:05

Hatay'da apartman dairesinde çıkan yangında 3 kişi dumandan etkilendi

Hatay'da apartman dairesinde çıkan yangında 3 kişi dumandan etkilendi

olay yeri ve müdahale

Hatay'ın Dörtyol ilçesi Kuzuculu Mahallesi TOKİ Konutları'nda bulunan bir apartmanın ikinci katında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın, apartmanı sarmadan kontrol altına alındı ve söndürüldü.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, yangına kısa sürede ve koordineli şekilde müdahale etti. Ekiplerin hızlı çalışması yangının büyümesini önledi.

kurtarma ve soruşturma

Yangında panik yaşanırken, yoğun dumandan etkilenen 2'si çocuk 3 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Can kaybı veya yaralanma olup olmadığına ilişkin incelemeler sürüyor.

Yangının çıkış nedeni, yapılacak teknik ve adli incelemelerin ardından netlik kazanacak. Olayla ilgili inceleme başlatan jandarma ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

(FS-VK-

Alevlerin yükseldiği apartman dairesinde dumandan etkilenen 3 kişiyi itfaiye kurtardı

Alevlerin yükseldiği apartman dairesinde dumandan etkilenen 3 kişiyi itfaiye kurtardı

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.