Hatay'da aranan şahıs Samandağ'da yakalandı
Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmada; İ.K., işlediği çeşitli suçlar nedeniyle 30 yıl 2 ay 8 gün kesinleşmiş hapis cezası ile Samandağ ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı.
Suçlamalar ve yakalama
Soruşturma kapsamında İ.K.'ye, birden fazla kişi tarafından birlikte yağma ve askeri ceza kanununa muhalefet suçlarından cezalar verildiği bildirildi. Yapılan operasyonla şahıs yakalanıp adli makamlara sevk edildi.
Adli süreç
Adli makamlarca ifadesi alınan İ.K., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olay, aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmaların devam ettiği çerçevede yürütüldü.
Değerlendirme
Bu tür yakalamalar, kolluk kuvvetlerinin aranan şahısların tespit ve yakalanmasına verdiği önemin yanı sıra, ortak suç şebekelerine yönelik takibin sürdürülmesinin önemini de gösteriyor.
HATAY’DA 30 YIL 2 AY 8 GÜN HAPİS CEZASI İLE ARANAN ŞAHIS YAKALANDI