Hatay'da '1 Söz, 1 Göz, 1 Dua: Gazze' Resim Sergisi
Hatay'ın Defne ilçesinde, '1 Söz, 1 Göz, 1 Dua: Gazze' adlı resim sergisi, Kültür Sanat Çarşısı'nda açıldı. Bu buluşma, İl Müftülüğü tarafından düzenlenen 'Gazze' temalı resim yarışmasına katılan eserlerden oluşmaktadır.
Açılış Töreni ve Konuşmalar
Serginin açılışı için bir tören gerçekleştirildi. Törende, Hatay Valisi Mustafa Masatlı, gençlerin akıl, bilgi ve yeteneklerinin yanı sıra kalp, vicdan ve merhametle de yetiştiğini vurguladı. Masatlı, gençlerin kalemlerini barıştan yana kullanmalarını teşvik ederek, bu tutumlarının geleceğin teminatı olduğunu belirtti.
Masatlı, konuşmasında şunları ifade etti: “İşte bu duruş, geleceğimizin teminatı için en kıymetli göstergedir. Gençler, sizler yalnızca bugünün değil, aynı zamanda geleceğin vicdanı, sesi ve sözü olacaksınız. Kaleminiz, yüreğiniz, fırçanız daima mazlumdan, barıştan ve adaletten yana olsun.”
Ödüller ve Katılımcılar
Törende, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Programa, İl Emniyet Müdürü Kadir Gökce ile İl Müftüsü Mevlüt Topçu da katıldı.
Hatay'ın Defne ilçesinde "1 Söz, 1 Göz, 1 Dua: Gazze" resim sergisi açıldı. Vali Mustafa Masatlı, serginin açılış töreninde konuşma yaptı.
Hatay'ın Defne ilçesinde "1 Söz, 1 Göz, 1 Dua: Gazze" resim sergisi açıldı. Vali Mustafa Masatlı, serginin açılış töreninde konuşma yaptı.