Bist 100
10.739,57 0%
DOLAR
32,2 0,05%
EURO
34,99 -0,02%
ALTIN
2.487,81 -0,4%

Hasan Arat açıkladı! Beşiktaş'ta Sergen Yalçın ile görüşme

Beşiktaş’ta teknik direktör sorunu çözülmek üzere. Sergen Yalçın’la bir araya gelecek olan yönetim, diğer alternatifleri de değerlendiriyor. Başkan Hasan Arat, yeni teknik direktörün kim olacağını yakında duyuracaklarını belirtti.

Yayın Tarihi: 26.12.2023 18:24
Güncelleme Tarihi: 26.12.2023 18:24

Hasan Arat açıkladı! Beşiktaş'ta Sergen Yalçın ile görüşme

Beşiktaş’ta teknik direktörlük görevi için arayışlar devam ediyor. Süper Lig ve Türkiye Kupası’nın şampiyonu siyah-beyazlılar, yeni sezona yeni bir hoca ile girmek istiyor. Gündemdeki isimlerden Ole Gunnar Solskajer ve Bruno Genesio ile anlaşma sağlanamadı. Ruud van Nistelrooy ile de görüşmeler sonuçsuz kaldı.

SERGEN YALÇIN GÖRÜŞMESİ

Beşiktaş’ta teknik direktörlük için en güçlü adaylardan biri Sergen Yalçın. Son olarak Beşiktaş’ı çalıştıran ve iki kupa kazandıran Yalçın, siyah-beyazlı taraftarların da sevgilisi. Beşiktaş’ta futboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Feyyaz Uçar ve Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Sergen Yalçın’la bir görüşme yapacak. Görüşmede, Yalçın’ın talepleri ve beklentileri masaya yatırılacak.

Feyyaz Uçar, Trendyol Süper Lig’de Hatayspor’u 2-1 yendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, “Hocaların arasında Sergen Yalçın da var. İsim zikretmemem lazımdı ama Sergen Yalçın Beşiktaş’ın çocuğu olunca insan dayanamıyor.” dedi. Uçar, ayrıca Kasımpaşa maçına yeni hocayla çıkmak istediklerini söyledi.

DİĞER ADAYLAR

Beşiktaş’ta teknik direktörlük için Sergen Yalçın dışında da birçok isim gündemde. Siyah-beyazlılar, yabancı ve yerli hocalarla da temas halinde. Bu isimler arasında Roberto Mancini, Slaven Bilic, Abdullah Avcı, Erol Bulut, Okan Buruk, Şenol Güneş gibi isimler yer alıyor. Beşiktaş yönetimi, bu hafta içinde birkaç hocayla daha görüşecek.

HASAN ARAT’TAN AÇIKLAMA

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, yeni teknik direktör konusunda kısa süre içinde açıklama yapacaklarını duyurdu. Arat, “Bizim kendi ifademiz olmadan ortaya çıkan isimlerin konuşulmasına çok itibar etmemek lazım. Haklı olarak medya birçok alternatifi konuşuyor. Bizim görüştüğümüz hocalar var. Bunlar çok kısa zamanda açıklanacaktır. Bu bilgiyi direkt bizim medya kanallarımızdan duymanızı tavsiye ediyorum. Çok yakındır. Bunu yakın zamanda bizlerden duyacaksınız.” dedi.