Hamdi Ulukaya memleketi Erzincan'da coşkuyla karşılandı

Chobani kurucusu Hamdi Ulukaya, memleketi Erzincan’da davul zurna ve tezahüratlarla karşılandı; vatandaşlarla tokalaşıp fotoğraf çektirdi.

Yayın Tarihi: 30.06.2026 16:04
Güncelleme Tarihi: 30.06.2026 16:04

Hamdi Ulukaya memleketi Erzincan'da coşkuyla karşılandı

Hamdi Ulukaya memleketi Erzincan'da coşkuyla karşılandı

Yerel halk karşılamaya yoğun ilgi gösterdi

Dünyaca ünlü gıda markası Chobani’nin kurucusu ve CEO’su Hamdi Ulukaya, memleketi Erzincan’da vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Kentte düzenlenen karşılama töreninde Ulukaya’yı çok sayıda vatandaş davul ve zurna eşliğinde karşıladı. Etkinlikte yerel halkın coşkusu ve katılımı dikkat çekti.

Erzincanspor taraftarları da tezahüratlarla iş insanına sevgi gösterisinde bulundu; bu atmosfer ziyaret boyunca süratle hissedildi.

Ulukaya, gelen talepleri geri çevirmeyerek vatandaşlarla tek tek tokalaştı ve fotoğraf çektirmek isteyenlerin isteklerini karşıladı. Bu yaklaşım ziyaretin samimi bir hava kazanmasına katkı sağladı.

Karşılamaya katılan vatandaşlar, dünyaca tanınan Erzincanlı iş insanını memleketlerinde ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti; ziyaret kentte yoğun ilgiyle takip edildi.

Hamdi Ulukaya’nın memleketindeki bu karşılanma, yerel toplulukla kurduğu bağın ve halkla doğrudan iletişimin öneminin somut bir göstergesi olarak değerlendirildi.

ULUKAYA MEMLEKETİ ERZİNCAN'DA COŞKUYLA KARŞILANDI

ULUKAYA MEMLEKETİ ERZİNCAN'DA COŞKUYLA KARŞILANDI

ULUKAYA MEMLEKETİ ERZİNCAN'DA COŞKUYLA KARŞILANDI

Yazar
EDİTÖR

Emine Koç

Ben Emine Koç, 23 yaşındayım, Ankara. aksiyon.com.tr Spor kategorisinde yazıyorum. Ben sporun magazininden çok tekniğiyle ilgiliyim. Olimpiyat sporları, voleybol ve basketbol üzerine yazarım. Benim yazılarımda hisler değil, istatistikler ve rakamlar konuşur.