Haluk Levent adliyeye sevk edildi

Ahbap Derneği’ne yönelik yolsuzluk soruşturmasında baş şüpheli olarak gözaltına alınan Haluk Levent, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Yayın Tarihi: 15.07.2026 08:57
Güncelleme Tarihi: 15.07.2026 09:13

Haluk Levent adliyeye sevk edildi

Haluk Levent adliyeye sevk edildi

Soruşturma ve işlemler

Ahbap Derneği'ne yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturmasında baş şüpheli olarak gözaltına alınan sanatçı Haluk Levent, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sabah saatlerinde sağlık kontrolüne götürüldü.

Sağlık kontrolünün tamamlanmasının ardından Haluk Levent, yetkililerce adliyeye sevk edildi.

Soruşturma kapsamında toplam 38 kişi ile birlikte gözaltında bulunan Levent, bu süreçte emniyette yürütülen işlemlerin ardından adliyeye intikal ettirildi.

Gelişme olarak, gözaltı ve sevk sürecinin soruşturmanın kapsamına ilişkin yetkili birimlerce yürütüldüğü ve konuyla ilgili adli işlemlerin devam edeceği kaydedildi.

AHBAP DERNEĞİ'NE YÖNELİK YOLSUZLUK SORUŞTURMASINDA BAŞ ŞÜPHELİ OLARAK GÖZALTINA ALINAN HALUK...

AHBAP DERNEĞİ'NE YÖNELİK YOLSUZLUK SORUŞTURMASINDA BAŞ ŞÜPHELİ OLARAK GÖZALTINA ALINAN HALUK LEVENT, EMNİYETTEKİ İŞLEMLERİNİN TAMAMLANMASININ ARDINDAN SABAH SAATLERİNDE SAĞLIK KONTROLÜNE GÖTÜRÜLDÜ.

AHBAP DERNEĞİ'NE YÖNELİK YOLSUZLUK SORUŞTURMASINDA BAŞ ŞÜPHELİ OLARAK GÖZALTINA ALINAN HALUK...

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.