Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Halkbank'tan şipşak kredi! Bayram ihtiyaçlarınız sıfırlanacak

Halkbank tarafından yeni başlatılan kampanyada sunulan şipşak kredi imkanı ile bayram alışverişlerinizin tadını çıkarabileceksiniz

Yayın Tarihi: 03.04.2024 14:27
Güncelleme Tarihi: 03.04.2024 14:27

Halkbank'tan şipşak kredi! Bayram ihtiyaçlarınız sıfırlanacak

Bayrama sayılı günler kaldı. Bu sene 2024 yılı Ramazan Bayramı 10 Nisan'da israk edilecek. Emekliye bayram ikramiyeleri ödemeleri aktarılmaya başladı. 5 Nisan'a kadar da tamamlanacak. Gerek ikramiye ödemesi sonrasında bayram ihtiyaçları karşılanmayan emekli gerek çalışan, her birey bayram ihtyiçalarını karşılamak amacıyla bankaların sunduğu kampanyaları yakından takip ediyor. bankalar da faizsiz kredi kampanyalarına ek olarak bayram desteklerini merak ediyor. Gelir belgesiz anında verilen krediler, bayram ihtiyaçlarının karşılanmasında ön ayak olabiliyor. 

Halkbank'ta kendi müşteri olsun olmasın bir çok kampanyasını duyurmaya devam ediyor. Açıklanan kampanyalar arasında hızlı kredi kampanyası tam da bayram öncesinde ilaç gibi geleceğe benziyor. Halkbank müşterisi için hazırlanan kampanyadan bankaya yeni müşteri olacak birey de faydalanabiliyor. Halkbank tarafından başlatılan bu kampanya bayram kredisi olarak yorumlanırken geri ödeme seçeneği olarak 36 vade imkanı sağlanıyor. Faiz oranı ise ortalama faiz oranlarının kat be kat altında seyrediyor.  

Sevdiklerini bayramda sevindirmek, evinin ya da mutfağının ihtiyacını karşılamak ya da bayramda rahat nefes almak adına bayram kredileri hayat kurtarıcı olabiliyor. Düzenlenen  bayram kredisi kampanyalarının bir de cazip geri ödeeme imkanı ile sunulması, gönülleri fethediyor. Halkbankası tarafından açıklanan şipşak kredi limiti 10.000 TL olarak çaıklanırken, bankanın resmi internet sitesi üzerinde örnek hesaplama ytablosu da sunulmuş bulunuyor. 

tl

Yukarıda bhsi geçen hızlı kredi de faiz oranı yüzde 5,60 olarak açıklanırken, düşük tutarda olması ve 36 ay imkanı geri ödeme tutarını da düşürüyor. 

kredi

YENİ MÜŞTERİ OLANLAR DA NAKİT AVANS

Halkbank'a yeni müşteri olup akabinde Paraf kredi kartı başvurusu yapan birey, kredi kartının onay alması akabinde düşük faiz imkanı ile 10.000 TL'ye varan nakit avans kullanbiliyor. Banka tarafından düzenlenen bu iki imkandan faydalanan müşteri 20,000 TL'ye kadar ihtiyaçlarını daha düşük geri ödeme imkanı ile tamamlıyor