Bist 100
9.915,62 2%
DOLAR
32,45 -0,15%
EURO
34,83 -0,66%
ALTIN
2.427,5 0,14%

Halkan Çalhanoğlu'na sarı kırmızılılardan sonra bir talip daha

Sarı-kırmızılılar, transfer döneminde önemli isimleri hedeflerken, bu hedeflere ulaşmalarını engelleyecek bir rakip ortaya çıktı. Transfer çalışmaları kapsamında genç yeteneği kadrosuna katmak isteyen Galatasaray'a İtalyan devi Inter rakip. Bu gelişmelerin ardından A Milli Takım oyuncusu Hakan Çalhanoğlu'nun devreye girdiği ifade edildi. İşte yaşanan tüm gelişmeler...

Yayın Tarihi: 27.03.2024 13:32
Güncelleme Tarihi: 27.03.2024 13:32

Halkan Çalhanoğlu'na sarı kırmızılılardan sonra bir talip daha

Bundesliga 2. Ligi'nde Nürnberg formasıyla parlayan Can Uzun, performansıyla sadece A Milli Takım değil, aynı zamanda Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin de dikkatini çekti. Galatasaray'ın da ilgisini çeken genç futbolcuyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

İtalyan devi Inter, genç yeteneğe talip oldu ve transferin gerçekleşmesi için A Milli yıldız Hakan Çalhanoğlu'nu devreye soktu. Akşam gazetesinin Çizme basınından derlediği habere göre; Inter, Can Uzun'un transferi için kulübüyle görüşmelerini sürdürüyor. Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun, genç oyuncuyu ikna etmek için bizzat telefonla görüştüğü belirtiliyor. Haberde ayrıca Can Uzun'un İtalyan ekibine imza atmaya olumlu baktığı vurgulanıyor.

Ancak Can Uzun'u kadrosuna katmak isteyen başka büyük kulüpler de var. Alman basınında yer alan bir haberde, 18 yaşındaki genç yetenekle Borussia Dortmund, Newcastle United ve Eintracht Frankfurt'un da yakından ilgilendiği iddia ediliyor.

Bu sezon Nürnberg formasıyla 25 maçta 1752 dakika sahada kalan Can Uzun, 16 gol ve 3 asistlik etkileyici bir performans sergiledi.