
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Kurban Bayramı dolayısıyla güvenlik güçleriyle bir araya geldi. Valiliğin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşıma göre, Çelik, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nü ziyaret etti.
Bayram nedeniyle güvenlik güçlerinin bayramını kutlayan Çelik, özellikle bayramda görev yapan polis ve jandarmaya teşekkür etti. Kolluk kuvvetlerinin gösterdiği özveriyi ve fedakarlığı her zaman takdir ettiklerini vurgulayan Çelik, şu ifadeleri kullandı:
"Öncelikle sizlere ve ailelerinize hayırlı bayramlar diliyorum. Bayramlar, bizleri bir araya getiren, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren müstesna günlerdir. İyiliğin daim olması en büyük temennimizdir. Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Rabbim, sizleri sevdiklerinizle birlikte sağlık, huzur ve güzellikler içinde nice bayramlara eriştirsin. Ülkemize, milletimize birlik ve beraberlik içinde, esenlik dolu günler nasip etsin. Siz kahraman güvenlik güçlerimizi, jandarmamızı ve emniyetimizi her türlü kötülükten korusun, ayağınıza taş değdirmesin."
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, güvenlik güçleriyle bayramlaştı.
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, güvenlik güçleriyle bayramlaştı.