Hakkari’de dağ keçileri görüntülendi
Depin Polis Noktası çevresinde gözlemlendi
HAKKARİ (İHA) – Hakkari-Van kara yolu üzerindeki Depin Polis Noktası yakınlarına inen iki dağ keçisi, bölgede bulunan sürücüler ve vatandaşların dikkatini çekti.
Karayolu kenarına kadar inen dağ keçileri, bir süre yol kenarında dolaştı ve çevredeki kişiler tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi. Görüntüler, kısa sürede bölgedeki ilgi odağı haline geldi.
Yetkililer ve vatandaşlar tarafından defalarca gözlemlendiği gibi, yaz aylarında su ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla bazı yaban hayvanlarının yerleşim yerlerine ve kara yolu kenarlarına indiği biliniyor. Bu tür gözlemler Hakkari’nin sahip olduğu zengin doğal yaşamı ve yaban hayatı çeşitliliğini bir kez daha ortaya koydu.
HAKKARİ’DE BULUNAN DEPİN POLİS NOKTASI ÇEVRESİNE İNEN İKİ DAĞ KEÇİSİ, VATANDAŞLARIN İLGİ ODAĞI OLDU.