Hadımköy'de servis tartışması ölümle sonuçlandı

Arnavutköy Hadımköy'de akaryakıt anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışmada Özcan K.'nin ateş açması sonucu servis şoförü Mehmet Taştan öldü.

Yayın Tarihi: 05.09.2026 09:34
Güncelleme Tarihi: 05.09.2026 09:34

Hadımköy'de servis tartışması ölümle sonuçlandı

görüntüler kameralara yansıdı:

Arnavutköy Hadımköy Mahallesi Ürgüplü Caddesi'nde dün saat 17.30 sıralarında meydana gelen olayda, iki servis minibüsü sürücüsü arasında başlayan tartışma kısa sürede şiddetlendi. Olayda ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden sürücü Mehmet Taştan ile şüpheli sürücü Özcan K. adlı kişinin arasındaki anlaşmazlığın iddiaya göre akaryakıt meselesi olduğu aktarıldı.

görüntülerde neler görülüyor:

Çevredeki güvenlik kameralarına yansıyan kayıtlarda, iki servis sürücüsünün tartıştığı anlar net şekilde görülüyor. Kayıtlarda, 34 LAR 691 plakalı işçi servisinin sürücüsü Mehmet Taştan ile 34 LDE 633 plakalı diğer servis sürücüsü Özcan K. arasında sözlü tartışmanın büyüdüğü, ardından şüphelinin yanında taşıdığı silahı çıkardığı ve Taştan'a yönelik ateş açtığı anlaşılıyor. Görüntülerde silah seslerinin ardından çevrede bulunan kişilerin panik içinde kaçıştığı da yer alıyor.

hastane müdahalesi ve soruşturma:

Olayı sonrasında sağlık ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan Mehmet Taştan, ilk müdahalenin ardından Hadımköy Doktor Niyazi Kurtulmuş Hastanesi'ne kaldırıldı; burada yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Vücuduna dört kurşun isabet ettiği bildirildi.

Kaçan şüpheliyi yakalamak için Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Aracıyla bölgeden uzaklaşan Özcan K., yunus polisleri tarafından Haraççı-Hadımköy Yolu Caddesi üzerinde durdurularak yakalandı. Gözaltına alınan şüphelinin, olayda kullandığı silahı yol kenarına attığını söylediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Arnavutköy'de servis şoförünün öldürüldüğü silahlı kavganın görüntüleri ortaya...

Arnavutköy'de servis şoförünün öldürüldüğü silahlı kavganın görüntüleri ortaya çıktı

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!