DOLAR
42,69 -0,23%
EURO
50,17 -0,02%
ALTIN
5.895,25 -0,74%
BITCOIN
3.841.981,29 1,69%

Göztepe ve Eyüpspor Maç Sonrası Yorumlar: Teknik Direktörlerin Değerlendirmeleri

Göztepe ve Eyüpspor maçının ardından teknik direktörler Stoilov ve Turan, takımlarının performansını değerlendirdi.

Yayın Tarihi: 16.03.2025 19:13
Güncelleme Tarihi: 16.03.2025 19:13

Göztepe ve Eyüpspor Maç Sonrası Yorumlar: Teknik Direktörlerin Değerlendirmeleri

Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov'dan Açıklamalar

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Göztepe, ikas Eyüpspor ile 1-1 berabere kaldı. Maç sonrası yapılan basın toplantısında, Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov önemli değerlendirmelerde bulundu. Stoilov, ilk yarıda istedikleri dinamizmi gösteremediklerini belirterek, "İkinci yarıda sahada olan Göztepe'yi görmek istiyorum." dedi.

İkinci Yarı Performansı

Stoilov, karşılaşmanın ilk yarısında istenen performansın sergilenemediğini ifade etti. "İkinci yarı tam istediğimiz gibi agresif ve istekli bir oyun sergilendi. Pozisyonlar yaratmamıza rağmen bunlardan yararlanamadık." şeklinde konuşan teknik direktör, sakatlıkların takımın oyun yapısını bozduğunu vurguladı.

Göztepe'nin puan kayıplarının Avrupa hedeflerinden uzaklaşmalarına neden olduğunu belirten Stoilov, "Galibiyetlere yeniden başlamalıyız. Şu anda Avrupa hedefleri için uygun bir zaman değil, öncelikle galibiyetler almalıyız." ifadelerini kullandı.

Eyüpspor Teknik Sorumlusu Arda Turan'ın Yorumları

rikas Eyüpspor Teknik Sorumlusu Arda Turan, Göztepe'deki futbol atmosferinden oldukça memnun olduğunu belirtti. Göztepe'nin önde baskı yapan bir takım olduğunu vurgulayan Turan, "Pas başlangıçlarımızı farklı yöne yönlendirerek rakip takımı zorlamaya çalıştık. Zaman zaman başarılı paslar yaptık." dedi.

Maçın Temaslı Yapısı

Maçın temas açısından zengin olduğunu belirten Turan, "Bu maç taktikten ziyade birebir temasları ön plana çıkaran bir karşılaşmaydı. Maçın sonunda 10 kişi kalmamıza rağmen oyuncularım harika bir mücadele sergilediler." şeklinde konuştu.

Takımın Avrupa kupalarına katılım hedeflerine de değinen Turan, Eyüpspor'un rakipleri arasında en az hazır olan takım olduğunu ancak Avrupa'ya gitmek için çalışmalara devam ettiklerini ifade etti.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı